Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01
Rack Inter-Tech Argus GD-MSLK01

Rack extern Inter-Tech Argus Data Protector GD-MSLK01 Encryption, USB 3.0

Nota clientilor: Lasa o nota
SOLGD-MSLK01
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
80,99 RON
Garantie 12 luni

Argus GD-MSLK01 - Va protejeaza datele de accesul neautorizat

Sunteti in posesia unor date sensibile ? Doriti ca nimeni altcineva inafara de dumneavoastra sa aiba acces la date? Atunci micul GD-MSLK01 este solutia! Dupa ce montati o memorie M.2 puteti transfera confortabil datele si apoi proteja drive-ul cu o encriptie 256-bit AES.

Cu ajutorul tastaturii puteti seta orice cod si sa faceti datele de neatins de catre altcineva! Daca drive-ul este scos si conectat la alt controller, datele nu pot fi citite! Puteti de asemenea sa protejati cu ajutorul encriptiei cate drive-uri doriti!

Cod producator:
GD-MSLK01
Montare
Extern
Compatibilitate
SSD
M.2
Da
Interfata PC
USB 3.0
Interfata HDD
SATA
Dimensiuni
71 x 39 x 10 mm

Inter-Tech Elektronik Handels GmbH furnizează piața europeană din 1996 cu carcase pentru computer și surse de alimentare. Portofoliul variază de la ITX la desktop-uri, carcase micro și midi-tower, până la rack-uri de stocare și server de până la 19 ”. În ultimii ani, portofoliul s-a extins continuu, astfel încât acum nu numai carcasele și sursele de alimentare sunt disponibile din propria noastră producție, ci și adaptoarele pentru notebook-uri, carcasele HDD externe, sistemele Raid și Sub-Raid, răcitoarele CPU, ventilatoarele și diverse componente ale computerului.  @Inter-Tech

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Rack extern Inter-Tech Argus Data Protector GD-MSLK01.....

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare