Placa de retea wireless D-Link DWA-582
Placa de retea wireless D-Link DWA-582
Placa de retea wireless D-Link DWA-582
Placa de retea wireless D-Link DWA-582

Adaptor Wireless D-Link AC1200 Dual Band, PCIe

Nota clientilor: Lasa o nota
D-LINK
DWA-582
Ultimul produs in stoc furnizor.
146,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Adaptor Wireless D-Link AC1200 Dual Band, PCIe

 
 

Adaptorul PCI Express cu banda dubla AC1200 va permite sa conectati calculatorul dumneavoastra la o retea de internet fara fir. Dupa conectare aveti acces la conexiunea de internet, accesand in acelasi timp fotografii, fisiere, muzica si alte documente.
   
Adaptorul utilizeaza cea mai recenta tehnologie dual-band 802.11ac, oferind conexiune rapida si fiabila la reteaua dumneavoastra. PCIe cu antene puternice permite o latime de banda mare, in timp ce amplifica puterea semnalului si performanta wireless.
Compatibilitate wireless - adaptorul este compatibil cu toate produsele wireless actuale, permitandu-va sa il integrati cu usurinta in configurarea existenta.
   
PCI Express ofera conexiune cu latime de banda mare si performanta superioara fata de interfata PCI veche. Puteti conecta adaptorul wireless la orice slot PCIe de la claculatorul dumneavoastra, indiferent daca acesta este slot x1, x4, x8 sau x16.
   
DWA-582 suporta criptare WEP, WPA si WPA2, ceea ce inseamna ca va puteti conecta in siguranta la o retea fara fir, pastrand intrusii afara si permitandu-va sa navigati pe internet fara sa va faceti griji.
   
Usor de configurat si utilizat. Puteti configura DWA-582 fara a fi nevoie sa apelati la un expert.
Interfata
PCI Express x1
Standarde
802.11 a/b/g/n/ac
Antene
2x antena
Frecventa
2.4, 5 GHz
Dual Band
Da
Securitate
WEP (64/128 bit)
WPA / WPA2
WPS (PBC/PIN)
Dimensiuni
121 x 79 x 25 mm
Altele
Antene 4.5 dbi
Greutate
48.8 g
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare