Adaptor Wireless Display Microsoft P3Q-00013

Microsoft Wireless Display Adaptor

Nota clientilor: Lasa o nota
P3Q-00013
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
303,99 RON
Garantie 36 luni

Microsoft Wireless Display
 

Vedeti totul pe marele ecran

 

Vizionati ceea ce vedeti pe tableta, laptop, smartphone* sau Surface pe un televizor HD sau monitor cu Adaptorul Microsoft Wireless Display. Urmariti filme, vizionati fotografii sau afisati o prezentare pe un ecran mare - totul wireless.

  

Modernizeaza-ti intalnirile

 

Proiecteaza ideile tale si colaboreaza in timp real prin introducerea adaptorului Microsoft Wireless Display in proiectorul sau monitorul din sala de conferinte.

  

Certificat Wi-Fi Miracast

 

Adaptorul Wireless Display utilizeaza tehnologia certificata Wi-Fi Miracast, asa ca nu esti limitat sa folosesti anumite aplicatii sau sa distribui anumite fisiere. Poti viziona tot continutul de pe dispozitiv pe televizor HD sau pe monitor. Acest adaptor este certificat Intel Wireless Display (Wi-Di) si functioneaza cu dispozitivele 2 in 1 si tabletele cu capacitate Wi-Di.

  

Usor de conectat

 

Introduceti dispozitivul in porturile USB si HDMI si conectati, apoi puteti oglindi sau extinde ecranul. Adaptorul are o acoperire de pana la 7 metri.

Cod producator:
P3Q-00013
Dimensiuni
103.5 x 22 x 11 mm

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Microsoft Wireless Display Adaptor..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare