Tastatura Gaming Canyon Hazard
Tastatura Gaming Canyon Hazard
Tastatura Gaming Canyon Hazard
Tastatura Gaming Canyon Hazard

Tastatura Gaming Canyon Hazard Cns-Skb7-Us Negru

Nota clientilor: Lasa o nota
CNS-SKB7-US
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
136,99 RON

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Tastatura Gaming CANYON Hazard CNS-SKB7-US Negru este o tastatura de gaming lansata de Canyon, disponibila pentru PC.Seria "Hazard" combina tehnologia de ultima generatie cu designul unic. Tastatura Canyon Hazard se remarca prin design minimalist si o multime de functii utile. Doua culori pentru lumina LED de fundal si baza cauciucata pentru ca tastatura sa nu se miste pe suprafata pe care este plasata. Usor de tastat atat in sarcinile de zi cu zi cat si in timpul jocurilor. In plus, puteti bloca tasta Windows in timpul jocurilor. Tastatura este confectionata dintr-un material innovator utilizat la constructia aeronavelor “Avial” (Aliaj aluminium). Tastatura Hazard arata incredibil de bine, este usor de utilizat si are o multime de functii utile. Caracteristici: - Tehnologie conectivitate - Cablu impletit cu inel magnetic de ferita - Interfata USB - Numar taste 104 - Combinatii de functii: 16 taste - Taste tip "Enhanced Membrane" - Ciclu de viata 20 milioane utilizari Caracteristici tastatura - Functie multimedia; - Placa aluminiu; - Lumina fundal LED: Albastra, Portocaliu - Necesita sistem de operare Microsoft Windows - Certificari CE, RoHS - Culoare neagra - Accesorii pentru odihna incheieturii incluse - Ambalaj Cutie carton premium Package.

Tip
Gaming
Culoare
Negru
Taste numerice
Da
Taste
104
Taste speciale
16
Tastatura mecanica
Nu
Layout tastatura
QWERTY
Palm rest
Fix
Tehnologie
Cu fir
Interfata
USB
Iluminata
Da
Dimensiuni
438 x 173 x 30 mm
Taste macro
Windows
Caracteristici
Taste tip “Enhanced Membrane”, Ciclu de viata 20 milioane utilizari, Cablu impletit cu inel magnetic de ferita, Lumina fundal LED: Albastru, Portocaliu
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare