Scaun gaming Canyon Nightfall, negru
Scaun gaming Canyon Nightfall, negru
Scaun gaming Canyon Nightfall, negru
Scaun gaming Canyon Nightfall, negru
Scaun gaming Canyon Nightfall, negru
Scaun gaming Canyon Nightfall, negru

Scaun gaming Canyon Nightfall, negru

Nota clientilor: Lasa o nota
CND-SGCH7
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
1.989,99 RON
Garantie 12 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Scaun gaming Canyon Nightfall, negru


Suport pentru tetiera

Câstigarea în bătălii lungi este posibilă numai atunci când aveti o dispozitie bună si asezati cu maximă comoditate. Pentru a asigura acest lucru, am echipat scaunul cu o pernă moale, care oferă un sprijin suplimentar pentru un cap si permite un gât să se odihnească. Nu mai aveti senzatie de strângere în gât si în umeri!

Suport lombar

Partea inferioară a spatelui este adesea supusă unor sarcini excesive, asa că am acordat o atentie deosebită proiectării pernei de sprijin lombar. Acesta vă va oferi confort maxim, chiar dacă doriti să jucati multe ore. Stati confortabil si câstigati în jocuri lungi!


Umplutură de înaltă calitate din piele si spumă

Scaunul este acoperit de o piele ecologică de înaltă calitate, care răsună piele folosită în interiorul masinilor premium. Capacul este perforat pentru o mai bună ventilatie, ceea ce face scaunul mai confortabil pentru jucător. Este usor de curătat, rezistent la deteriorare si plăcut la atingere. Umplerea de spumă de înaltă calitate sprijină usor corpul, ajutând astfel muschii să evite disconfortul si oboseala.


Baza fermă si stabilă

Baza metalică de 5 stele cu roti din poliuretan de 60 mm oferă scaunului o stabilitate excelentă si o rulare linistită pe orice suprafată. Datorită acestui lucru, scaunul se miscă fără eforturi excesive. Asistentă nereusită pentru un câstig perfect!


Ajustarea înăltimii

Scaunul are un elevator de încredere pe gaz, care vă permite să reglati înăltimea scaunului cu o precizie maximă. Datorită acestui fapt, vă puteti aseza în mod convenabil la orice masă, evitând eforturile inutile pe brate si umeri. Ridicarea gazelor este realizată cu cea mai recentă tehnologie, care a fost supusă unor teste riguroase.

Înclinarea spătarului

Odihneste-te fără a pierde controlul asupra jocului! Puteti să înclinati spatele scaunului 90 ° -160 °, să vă întindeti si să oferiti muschilor spatelui si bratelor pentru a vă relaxa. Câteva minute de relaxare - si puteti juca din nou la putere maximă!


Cotiere 3D

Aceste cotiere 3D sunt proiectate folosind cea mai nouă tehnologie. Pot fi deplasate înainte si înapoi, în sus si în jos si, de asemenea, până la 15 ° înăuntru si în afară. Acest lucru vă permite să evitati suprasolicitarea în brate pentru o lungă perioadă de timp. Obtine confort maxim chiar si după multe ore de joc!

Cadru metalic

Acest scaun este consolidat cu un cadru metalic de 1,5 mm grosime. Acest lucru este important pentru o mai bună durabilitate si stabilitate a scaunului, precum si pentru o manipulare îmbunătătită. În plus, acest cadru face si mai fiabilă constructia scaunului.

Serie
Nightfall
Tip scaun
Gaming
Material
Synthetic PU
Reglabil
Da
Greutate admisa
150 kg max.
Tip spatar
Reglabil
Culoare
Negru / Portocaliu
Pernita cap
Detasabila
Pernita lombara
Detasabila
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare