Olympus VN-541PC black

Reportofon Olympus VN-541PC, 4GB, Negru

Nota clientilor: Lasa o nota
Olympus
MGTV405281BE000
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
235,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Construit pentru dictare instantanee.

Pur si simplu glisati comutatorul REC - reportofonul incepe instantaneu sa inregistreze chiar si atunci cand aparatul este oprit. Comutatorul este localizat in partea frontala a reportofonului, permitand astfel operarea. Niciodata nu veti rata o conversatie
   
Setari optimizate pentru inregistrari vocale personalizate.

Asigurati-va ca inregistrarile vocale sunt protejate prin alegerea uneia dintre scenele furnizate: MEMO, TALK, MUSIC sau LP ("Redare lunga"). Directoarele salvate sunt clasificate dupa inregistrarea scenei, astfel incat sa puteti cauta cu usurinta dupa inregistrarea scenei. Acest aspect poate scurta timpul de cautare a fisierelor.
   
Conceput pentru a surprinde fiecare ton.

Functia de anulare a zgomotului reduce puternic zgomotul ambiental nedorit, cum ar fi zgomotul produs de aer conditionat sau ventilatorul unui proiector pentru a permite o calitate clara de redare. Functia este foarte eficienta la redarea inregistrarilor dintr-o intalnire. Acesta poate fi setat prin apasarea lunga a butonului "Noise Cancel" in timp ce aparatul este oprit sau cand reda un fisier.
   
Conexiune usoara pentru a salva datele.

Pur si simplu conectati reportofonul la un PC cu un micro cablu USB. Astfel veti putea sa gestionati toate datele intr-un mediu cat mai familiar.
   
Operare prietenoasa. Usor si cu o singura mana.

Reportofonul VN-541PC este solutia perfecta pentru toti studentii si toate persoanele care sunt pe cale sa inceapa utilizarea unui reportofon de voce pentru prima data.
Conectare
PC
Memorie (MB)
4 GB
Microfon incorporat
Da
Formate suportate
WMA
Numar de fisiere/foldere permise
199 / 4
Baterii
Lithium-Ion 
Difuzor incorporat
20 mm
Dimensiuni (D x H x W mm)
108 x 37,5 x 20
Greutate
67 g
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare