Acumulator extern Platinet, 10000 mAh, 2 x USB, Polymer, output 1A si 2.1A,Argintiu

Acumulator extern Platinet PMPB10AS, 10000 mAh, USB, output 5V 2.1A, Argintiu

Nota clientilor: Lasa o nota
Platinet
MGTPMPB10AS
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
64,99 RON

Garantie inclusa: 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Bateria externa a devenit foarte repede un gadget indragit si popular, datorita numarului de fani ai tehnologiei in plina ascensiune. Bateria externa este cunoscuta si sub denumirea de "Acumulator extern" precum si de "Power Bank".

Capacitatea unei baterii externe se masoara in miliamperi ora (abreviat mAh). Exista numeroase modele de acumulatori externi cu diferite capacitati (2.600 mAh, 5.200 mAh, 10.000 mAh, s.a.m.d.). Cu cat capacitatea unei baterii externe este mai mare, cu atat poate incarca mai multe dispozitive dintr-un singur ciclu de reincarcare.Capacitate
10000 mAh
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare