Aplica LED iluminat exterior Philips Python, cu senzor de miscare IR, 6W, 450 lm, temperatura lumina calda (2700K),IP44,Antracit

Aplica LED iluminat exterior Philips Python, cu senzor de miscare IR, 6W, 450 lm, temperatura lumina calda (2700K),IP44,Antracit

Nota clientilor: Lasa o nota
PHILIPS
8719514417632
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
309,99 RON
Garantie 60 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Aplica LED iluminat exterior Philips Python, cu senzor de miscare IR, 6W, 450 lm, temperatua lumina calda (2700K), IP44, Antracit

 

Senzor de miscare inclus, pentru confort si siguranta

Un senzor de miscare este inclus pentru a va intampina cand va intoarceti acasa sau a va anunta atunci cand a sosit cineva. Daca senzorul detecteaza miscare, lampa se aprinde automat.

Lumina alba calda

Aceasta lumina utilizeaza cea mai noua tehnologie Philips de iluminare cu leduri de mare putere din ultima generatie, cu un halou luminos cu o temperatura de culoare de 2700 Kelvin.

Reducere de pana la 80% a consumului de energie

Bucurati-va de economiile la energie oferite de LED-uri, fara sacrificii in ceea ce priveste calitatea luminii. Reduceti instantaneu consumul de energie cu peste 80% prin inlocuirea becurilor cu incandescenta sau cu halogen existente

Proiectat pentru utilizare in exterior - rezistenta la apa IP44

Aceasta lampa Philips pentru exterior este conceputa special pentru medii exterioare umede. A fost testata riguros pentru a i se asigura rezistenta la apa. Nivelul IP este descris prin doua cifre: prima cifra se refera la nivelul de protectie impotriva prafului, iar a doua la nivelul de protectie impotriva apei. Aceasta lampa pentru exterior este proiectata cu IP44: este protejata impotriva stropirii cu apa. Acest produs este cel mai folosit si este ideal pentru utilizare in exterior.

Otel inoxidabil de calitate superioara

Aceasta lampa Philips este fabricata special pentru spatiile exterioare. Este rezistenta la uzura si conceputa sa dureze, astfel incat va va lumina gradina noapte de noapte. Este fabricata din otel inoxidabil de calitate superioara.

Efect de lumina difuza bidirectionala

Aceasta lampa combina lumina functionala decorativa cu lumina de orientare. Lumina bidirectionala creeaza o silueta placuta pe tavan sau perete precum si un efect de lumina difuza.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare