Placa de retea Edimax EU-4208

Adaptor Placa de retea Edimax EU-4208, USB 2.0

Nota clientilor: Lasa o nota
EDIMAX
EU-4208
In stoc furnizor | Livrare in 3-5 zile
45,99 RON

Adaptor Placa de retea Edimax EU-4208, USB 2.0


Realizat pentru Ultrabook


Adaptorul Edimax EU-4208 USB 2.0 Fast Ethernet este realizat special pentru a va oferi conectivitatea Fast Ethernet la ultrabook-ul dumneavoastra, sau la orice calculator fara un Ethernet. Este suficient sa conectati acest adaptor Fast Ethernet la un port USB 2.de la ultrabook si puteti avea acces instant la o conexiune 10/100Mbps Ethernet. EU-4208 este, de asemenea, o modalitate rapida si accesibila de adaugare a unei conectivitati Ethernet la un calculator de tip desktop, fara a mai deschide carcasa. Este compatibil cu standardul USB 1.1 si poate functiona cu Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 si Mac OS 10.x.


USB 2.0 pentru o performanta deplina 10/100Mbps Ethernet

In comparatie cu adaptoarele USB 1.1, care ofera o viteza de transmitere de 12Mbps prin USB, EU-4208 este realizat cu standardul USB 2.0 si are posibilitatea de transferare a datelor la 480Mbps, asigurand o deplina performanta 10/100Mbps Ethernet fara niciun compromis.


Design compact si alimentare prin USB

Edimax EU-4208 are un design compact, ceea ce face sa fie usor de folosit in spatiile de lucru aglomerate. Avand o alimentare prin USB, acest adaptor Ethernet poate functiona fara un adaptor de alimentare suplimentar.


Consum energetic redus

Edimax EU-4208 este realizat pentru a folosi energia in mod eficient si pentru a preveni risipa. Isi poate reduse dinamic consumul energetic in modul de asteptare si conditiile de trafic redus.

Cod producator:
EU-4208
Interfata
USB
Conectori
1x RJ-45
Viteza de transfer
10/100 Mbps
Caracteristici
- Complies with USB 2.0/1.1 specifications
- Low power consumption in idle mode and low traffic conditions
- Supports 10/100Mbps auto-negotiation
Standarde
802.3 / 802.3u
Altele
Dimensiuni: 66 x 22 x 15 mm

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Adaptor Placa de retea Edimax EU-4208, USB 2.0..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare