Microsoft Office 365 Home, 32/64 bit, Romana, Subscriptie 1 an - 5 utilizatori, pentru PC/Mac, Telefon si Tableta

Microsoft Office 365 Home, 32/64 bit, Romana, Subscriptie 1 an - 5 utilizatori, pentru PC/Mac, Telefon si Tableta

Nota clientilor: Lasa o nota
6GQ-00798
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
421,99 RON
Fara garantie

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Microsoft Office 365 Home, 32/64 bit, Romana, Subscriptie 1 an - 5 utilizatori, pentru PC/Mac, Telefon si Tableta


Ink Editor
Nu este nevoie de imprimare. Cu Office, stiloul tau este un instrument de editare a documentelor mai performant ca oricand. Cu Ink Editor, este usor sa iti folosesti stiloul digital pentru a efectua in mod intuitiv editari direct in Word.
   
3D in PowerPoint
Arata fiecare unghi al povestii tale. 3D in PowerPoint te ajuta sa adaugi profunzime vizuala la prezentarile tale si sa faci o impresie mai buna.
   
Designer in PowerPoint
Creeaza slide-uri frumoase in doar cateva secunde. Designer in PowerPoint este un nou asistent inteligent de design, care te ajuta sa creezi slide-uri frumoase in doar cateva secunde.
   
Editor in Word
Scoate la iveala cel mai bun stil de scris. Editor te ajuta sa faci tusele finale, oferind un serviciu avansat de verificare si editare.
   
Morph in PowerPoint
Creeaza miscare cinematica cu un singur clic. Morph in PowerPoint creeaza miscare cinematica, animand in mod unitar trecerea intre slide-uri.
   
Protectie
Software-ul original ofera protectie impotriva virusilor, spyware-ului si a altor riscuri asociate cu software-ul piratat.
   
Fiabilitate
Fiabilitatea si performanta software-ului original preintampina erorile de sistem care pot aparea in cazul software-ului piratat.
   
Asistenta
Doar software-ul original beneficiaza de asistenta de la Microsoft. Utilizatorii de software piratat au mult de pierdut, daca apar probleme.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare