Obiectiv foto Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 ISSTM

Obiectiv Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Nota clientilor: Lasa o nota
AC9517B005AA
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
1.635,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Obiectiv Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Beneficii:

- Apropiati-va de actiune cu camera dvs. EOS-M
- Stabilizatorul de imagine mentine imaginile clare
- Suficient de compacta pentru a merge oriunde
- Focalizare STM fina si silentioasa
- Efectuati reglari rapide cu inelul de focalizare manual
- Realizati imagini de calitate excelenta – pline de detalii clare si culori bogate


Specificatii detaliate

Aflati informatii mai detaliate despre Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Obiectivul cu zoom compact va duce mai aproape

Ducandu-va mai aproape de actiune, obiectivul EF-M de 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM este conceput exclusiv pentru camerele EOS-M. Acesta este insotitorul perfect pentru Canon EF-M 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM, permitandu-va sa aduceti mai aproape subiecti aflati la distanta – ideal pentru fotografiere in natura salbatica, fotografii de sport si de calatorie.


Stabilizator optic de imagine

Pentru a contribui la mentinerea claritatii, obiectivul EF-M de 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM este prevazut cu un stabilizator de imagine care protejeaza impotriva neclaritatilor provocate de miscari accidentale in timpul fotografierii – cunoscute sub denumirea de tremur al camerei. Se pot utiliza viteze ale declansatorului de pana la 3,5 trepte mai lente decat de obicei, permitand realizarea de fotografii cu aparatul in mana in conditii de iluminare scazuta.


Tehnologia de focalizare STM

Tehnologia STM a motoarelor secventiale asigura focalizarea rapida si precisa la realizarea fotografiilor si fina si aproape silentioasa la realizarea videoclipurilor. Deoarece miscarile STM sunt atat de fine si silentioase, videoclipurile nu prezinta zgomote de focalizare nedorite si modificari deranjante ale focalizarii.


Imagini de o calitate extraordinara de care veti fi mandri

Materialele optice sofisticate asigura fotografii care prezinta detalii clare, contrast dinamic si culori bogate. Atrageti atentia asupra subiectului dvs. izolandu-l de un fundal uniform nefocalizat.


Conceput pentru a face fotografiile extraordinare mai usor de realizat

Inelul de focalizare manual permite realizarea rapida si usoara de reglari precise de focalizare in orice moment. Cea mai mica distanta de focalizare, de 1 metru, este extraordinara pentru detalii puternice ale portretelor si prim-planurilor.

Cod producator:
AC9517B005AA

Canon, corporație japoneză cu sediul la Tokyo, ce este listată pe Tokyo Stock Exchange. Compania este fondată la data de 10 august 1937. Canon produce și comercializează produse optice, inclusiv camere foto și video, imprimante și copiatoare. 

pcFrog seller Canon in Romania. 

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare