Multifunctionala Canon imageRUNNER 1643I, Laser, Monocrom, Format A4, Duplex, Retea, Wi-Fi

Multifunctionala Canon imageRUNNER 1643I, Laser, Monocrom, Format A4, Duplex, Retea, Wi-Fi

Nota clientilor: Lasa o nota
3630C006AA
In stoc furnizor | Livrare in 1-3 zile
3.281,99 RON

Imprimanta multifunctionala laser mono Canon IR1643I A4, Wireless, scanare fata verso

Multifunctionala laser mono Canon IR1643I, dimensiune A4 (Printare, Copiere, Scanare), viteza 43ppm, rezolutie max 600x600dpi, memorie 1GB RAM, alimentare hartie standard/max:650/2300 coli , limbaj de printare UFR II, PCL6, PCL5, Adobe®PostScript®3TM, copiere 43 ppm, DADF 50 coli, scanare color rezolutie optica 600x600dpi, scanare fata-verso, scan to E-Mail,USb memory PC, mobile, display color touchscreen 5", interfata: usb 2.0 host, usb2.0, retea, wireless, wi-fi Direct consumabil: toner T06 Black - se comanda separat, optional: Paper feeder PF-C1 550 coli (max3) , Piedestal.

Canon IR1643I

Întreprinderile mici și grupurile de lucru ale companiilor depind de soluții care ajută la maximizarea resurselor, la creșterea productivității și sunt ușor de gestionat. Imaginea rentabilă Seria RUNNER 1643 poate face toate astea și multe altele. Cu ieșire rapidă, scanare, fax și fiabilitate ridicată, aceste dispozitive multifuncționale vă ajută să realizați foarte mult într-un spațiu mic.

Eficiența fluxului de lucru
Indiferent dacă sunteți o companie mică sau faceți parte dintr-un grup de lucru, modelul imageRUNNER 1643iF vă poate ajuta la creșterea eficienței operaționale. Scanează și trimite documentele de e-mail către clienți și colegi sau scanează în mod convenabil pentru a / imprima de pe un stick de memorie USB. Funcția de copiere a cărții de identitate copiază cu ușurință cardurile și alte documente mici pe două fețe pe aceeași pagină. Extindeți-vă capacitățile de gestionare a documentelor atunci când scanați folosind formatul standard PDF (OCR). Acest model permite lucrătorilor și birourilor mobile posibilitatea de a scana / imprima de pe dispozitive mobile compatibile. Biblioteca de aplicații oferă utilizatorilor o experiență de dispozitiv unică, personalizată.


Securitate
Protejați informațiile și ajutați la respectarea securității cu modelul imageRUNNER 1643iF. Soluția uniFLOW Canon permite utilizatorilor să recupereze în siguranță documentele de pe orice dispozitiv în rețea după autentificare. Funcțiile de securitate standard includ posibilitatea de a trimite PDF-uri criptate și de a adăuga o semnătură digitală a dispozitivului în fișierele PDF. Aceste modele includ, de asemenea, tehnologie pentru a verifica dacă procesul de pornire a dispozitivului, firmware-ul și aplicațiile inițializează fără a se modifica. TX Arhivarea transmite automat o copie a unui fax către o destinație definită de administrator. Și fără discuri dure în aceste modele, nu există imagini latente.


Performanță eficientă
Proiectat având în vedere linia de jos, Canon imageRUNNER 1643iF ajută la reducerea costurilor și la maximizarea fiabilității, în timp ce designul robust ajută la o funcționare sigură. Software-ul uniFLOW® Canon poate ajuta la controlul costurilor prin administrarea, urmărirea și încărcarea utilizării. Și consumabile simple de înlocuit, cu randament ridicat, ajută la menținerea lucrului în timp ce obțineți un cost redus pe pagină.


Conducerea flotei
Un înlocuitor ideal pentru imprimante monofuncționale sau modele mai vechi, imageRUNNER 1643iF se poate integra cu ușurință în rețeaua de dispozitive Canon pentru a ajuta la simplificarea și simplificarea gestionării și întreținerii. Chiar și primiți alerte atunci când sunt necesare livrări sau apeluri de servicii cu imageWARE Enterprise Management Console și plug-in-uri.


Calitate și fiabilitate
Cu un timp de prima copiere de până la 6,3 secunde și o ieșire de până la 45 ppm, imageRUNNER 1643iF este un executant rapid. Scanați documente în alb și negru și în culori către adrese de e-mail sau locații în rețea. Ecranul tactil de 5 "intuitiv, color, are capacitate de utilizare a smartphone-ului. Capacitatea standard de 650 de coli poate fi crescută la 2.300 de coli pentru a face față multor lucrări fără întrerupere.


Durabilitate
ImageRUNNER 1643iF este certificat ENERGY STAR® și are un rating TEC (consum total de energie). Aceste modele clasificate EPEAT® Silver, 1 respectă politica strictă a achizițiilor ecologice Canon și angajamentele de mediu.

Canon IR1643I

Cod producator:
3630C006AA
Garantie comerciala:
12 luni
Garantie de conformitate:
24 luni
Functii
Copiere
Imprimare
Scanare
Tip
Laser
Mod printare
Monocrom
Viteza de printare alb/negru
43 ppm
Rezolutie la printare
600 x 600 dpi
Duplex imprimare
Automat
Limbaj imprimanta
UFRII , PCL5/6, Adobe Postscript 3
Rezolutie copiere
600 x 600 dpi
Viteza de copiere monocrom
43 cpm
Rata de zoom
25 - 400%
Copiere multipla
1 - 999 pagini
Duplex copiere
Da
Rezolutie scanner
600 x 600 dpi
Duplex scanare
Da
Intrare coli
550
Iesire coli
150
Capacitate ADF imprimare
50
Format ISO maxim
A4
USB 2.0
Da
USB host
Da
Retea LAN
RJ-45
Viteza LAN
10/100/1000 MB/s
Wireless LAN
802.11 b/g/n
Memorie
1 GB
Timp de incalzire
14 sec.
Nivel zgomot
72.9 dB(A)
Putere consumata
1420 W
Display
LCD 5 inch
Dimensiuni
595 x 480 x 452 mm
Greutate
19 kg
Consumabile recomandate
Black: T06 (3526C002AA)
Mentiuni
Pachetul contine toner starter

Canon, corporație japoneză cu sediul la Tokyo, ce este listată pe Tokyo Stock Exchange. Compania este fondată la data de 10 august 1937. Canon produce și comercializează produse optice, inclusiv camere foto și video, imprimante și copiatoare. 

pcFrog seller Canon in Romania. 

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Multifunctionala Canon imageRUNNER 1643I, Laser,.....

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare