Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse

Mouse Apple Magic Mouse MB829ZM/A

Nota clientilor: Lasa o nota
MB829ZM/A
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
374,99 RON

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

 
 

Cu un profil discret si o suprafata fara imbinari, Magic Mouse wireless nu poate fi comparat cu niciun mouse anterior. Este primul mouse Multi-Touch din lume care aduce controlul prin gesturi tactile — derulare si rasfoire cu unul sau mai multe degete — în universul computerelor desktop.

 

Magia multi-touch

Noul Mouse Magic redefineste tot ceea ce stiati despre un mouse. Vine cu un desing neted, actioneaza ca un buton sau doua. Suprafata actioneaza la atingere, astfel ca nu mai este necesar sa click-uiti pentru fie ce actiune.

Derulati pe verticala sau orizontala si pe diagonala printr-o simpla atingere. Puteti trece prin paginile din Safari sau prin fotografiile din iPhoto utilizand suprafata touch al mouse-ului.
 

Unu sau doi. Stanga sau dreapta.

Cu o suprafata proiectata dara butoane separat, Magic Mouse face utilizarea mult mai simpla.Dar daca doriti sa-l utilizati ca un mouse clasic, nu trebuie decat sa-i schimbati configuratia.

 

Utilizare prin laser

Magic Mouse de la Apple dispune de un motor de urmarire prin laser, mult mai sensibil si receptiv  pe mai multe suprafete fata de tehnologia optica traditionala. Aceasta inseamna ca puteti folosit mouse-ul pe aproapeorice suprafata fara a fi necesar un mousepad.

 

Tehnologia Bluetooth

Magic Mouse nu are nevoie de conexiune cu fir. Conexiunea se mentine pana la o distanta de 33 metri, transformand dispozitivul Apple intr-un produs extrem de fiabil, oferindu-va libertatea de miscare de care aveati nevoie.

Dedicat Laptop
Da
Tip mouse
Fara fir
Interfata
Bluetooth
Tehnologie
Laser
Numar butoane
2
Culoare
Alb
Altele
Compatibilitate:Mac OS X v10.5.8 or later with Fara fir Mouse Software Update 1.0* or Mac OS X v10.6.1 or later with Fara fir Mouse Software Update 1.0
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare