Memorie Corsair Vengeance RGB LED 32GB(4x8GB) DDR4, 3000MHz, CL15, Quad Channel Kit

Nota clientilor: Lasa o nota
CORSAIR
CMR32GX4M4C3000C15
Ultimul produs in stoc.
1.907,99 RON
Garantie lifetime de tip limitat

RGB Uluitor. Viteza Extraordinara.

Indiferent daca actualizati un sistem, construiti o platforma de jocuri extrem de rapida sau incercati sa depasiti recordurile mondiale de overclocking, memoria CORSAIR va depasi asteptarile. Bun venit in familia VENGEANCE RGB.

Pur si simplu frumos.

Seria de memorii DDR4, CORSAIR VENGEANCE RGB, a fost proiectata utilizand o tehnologie patentata in asteptare pentru a permite efecte uimitoare de iluminare RGB, fara a fi nevoie de fire, pentru o integrare curata si simpla in sistemul dumneavoastra.Folositi CORSAIR LINK pentru a programa cu usurinta efectele de iluminare, monitoriza temperatura memoriei, timpii si frecventa, precum si pentru sincronizarea cu alte produse Corsair RGB.

Pregatite pentru Overclocking.

Fiecare modul este construit folosind un performant PCB personalizat, pentru un semnal mai bun si cu circuite integrate cu atentie pentru o overclockare superioara si fiabilitate pe cele mai recente placi de baza din seria Intel X99/100/200. Profilurile preconfigurate XMP 2.0 permit overclocking automat si sigur.

O lume a imaginatiei pure.

Creati efecte de iluminare de neegalat pentru a se potrivi cu temele de design ale placilor de baza mid-range si high-end si cu alte componente gaming pentru PC.

Cod producator:
CMR32GX4M4C3000C15
Recomandat pentru Gaming 163
Da
Serie 164
Vengeance RGB
Tip 165
DDR4
Capacitate 166
32 GB
Frecventa 167
3000 MHz
Kit Quad Channel 170
4x 8 GB
Latenta CAS 171
15 CL
Radiator 172
Vengeance RGB LED
Standard 173
PC4-24000
Tensiune alimentare 174
1.35 V
Timing 175
15-17-17-35
Iluminare LED 178
Da, LED RGB

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Memorie Corsair Vengeance RGB LED 32GB(4x8GB) DDR4,.....

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare