• Pret redus
Memorie RAM notebook Patriot, SODIMM, DDR3, 8GB, 1600 Mhz, 1.5V

Memorie Patriot 8GB SODIMM, DDR3, 1600MHz, CL11, 1.5V

Nota clientilor: Lasa o nota
PATRIOT
PSD38G16002S
Ultimul produs in stoc.
137,99 RON 147,99 RON -10,00 RON
Garantie lifetime de tip limitat
Patriot Memory DDR3 SODIMM asigura calitatea, fiabilitatea si performanta asteptata pentru nevoile actuale ale notebook-urilor. Acest modul de 4GB este proiectat pentru a functiona la PC3-12800 (1600MHz) la temporizarile de latenta CAS 11. Construite folosind materiale de constructie specifice (BOM), asiguram ca fiecare modul indeplineste si depaseste standardele din industrie: va ofera un upgrade fara probleme.
 
 
Certificam fiecare componenta care intra in modulele noastre, inclusiv modulele in sine, care trebuie sa respecte standarde stricte pentru a asigura compatibilitatea, calitatea si fiabilitatea. Cu serviciul gratuit pentru clienti si o garantie pe viata, modulele de memorie Patriot Memory's Signature reprezinta o optiune perfecta de upgrade a sistemului.
Cod producator:
PSD38G16002S
Tip 155
DDR3 SODIMM
Capacitate 156
8 GB
Frecventa 157
1600 MHz
Kit 158
1x 8192 MB
Latenta CAS 159
CL11
Tensiune alimentare 161
1.5 V

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Memorie Patriot 8GB SODIMM, DDR3, 1600MHz, CL11, 1.5V..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare