Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver
Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver
Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver
Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver
Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver
Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver

Incarcator auto GSM Orico UCM-2U Silver

Nota clientilor: Lasa o nota
Orico
SOLUCM-2U-SV
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
25,99 RON
Garantie 12 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Orico UCM-2U 15.5W Car Charger with Safety Hammer Silver, incarcator USB pentru masina cu doua port-uri (tablete, telefoane mobile, etc.), eficienta conversiei de 88% genereaza mai putina caldura, foloseste circuit inteligent de detectare a curentului corespunzator aparatului conectat (Intelligent Identification IC), intrare: 12-24V, iesiri: 5V2.4A x 2, putere maxima: 5V3.1A 15.5W, constructie din aluminiu, poate fi folosit ca ciocan de sigurata pentru a sparge geamurile masinii in cazuri de urgenta, protectii: short circuit protection (SCP) / over load protection (OLP) / over voltage protection (OVP) / over heat protection (OHP) / over current protection (OCP) / over charging protection
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare