Plati securizate prin certificate SSL

Puteti face platile in siguranta datorita securitatii SSL de care dispunem. Datele dumneavoastra sunt in deplina siguranta. 

Pentru a achita produsele comandate pe PCfrog.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (acceptam si programe de rate fara dobanda)
- Ordin de plata

Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul PCfrog.ro. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, PCfrog.ro foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. PCfrog.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de PCfrog.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 

Nume firma: SC MENSAJERO SRL

Cont lei: RO55BTRLRONCRT0252162001, deschis la Banca Transilvania SA

Trezorerie: RO06TREZ3065069XXX015561, descis la Trezorerie

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare