SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI 

Organizatorul Concursului ”Cadou pentru cea mai buna prietena!” (denumit in continuare „Concursul”) este SC MENSAJERO SRL, cu sediul social in GALATI, Str. Gheorghe Doja, nr. 12, jud. Galati. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 31.08.2020 - 07.09.2020 pe pagina de Facebook pcFrog, https://www.facebook.com/PCfrogRomania/ pagina concursului https://www.facebook.com/PCfrogRomania/posts/1921010718041952

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE 

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. 

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. 

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/. 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului. 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina pcFrog Romania de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 31 august – 07 septembrie 2020, astfel: 

1️⃣ dă tag prietenei ce merită cadoul concursului prin comentariu la postare.

2️⃣ dă like/follow paginii noastre PCfrog

Pentru a castiga premiul concursului concurentul trebuie sa indeplineasca ambele sarcini, neindeplinirea uneia din sarcini duce la anularea extragerii si efectuarea unei noi extrageri pana ce regulamentul este respectat. 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI 

Se va acorda ca premiu o Husă de laptop cu mouse wireless marca Trust Yvo, 15.6", model inimioare, roz (link în magazin pcFrog

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI 

Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul platformei Comment Picker in data de 08.09.2020. Toti participantii la concursul ”Cadou pentru cea mai buna prietena!” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. Pentru maxima transparenta extragerea va fi inregistrata in screen record si publicata ulterior pe pagina oficiala de faceboook pcfrog atat la postarea de concurs cat si printr-o postare nou. 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI 

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 8 septembrie 2020 dupa incheierea extragerii, astfel: comentariu la postarea de concurs, in descrierea filmuletului de extragere si in caz de necesitate prin mesaj privat. 

In cazul in care castigatorul nu raspunde si/sau nu ne contacteaza prin messageria de facebook sau email in termen de maxim 72 de ore informatiile solicitate de organizator va avea loc o a doua extragere. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el. 

Transportul de la organizator la castigator va fi suportat de catre Organizator clientul avand doar obligatia de furnizare a datelor de livrare corecte.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR 

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor informatii ce pot incalca drepturi de autor pe facebook.com. 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI 

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 8 septembrie 2020, ora 13:00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea. 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI 

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a pcFrog Romania. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/PCfrogRomania/

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII 

In cazul unor litigii aparute intre  Mensajero SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare