Livrările în ţară se fac în cel mai scurt timp posibil de la primirea email-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. 

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5 kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.  Pentru livrările aflate în afara razei de acoperire a curierilor se va percepe o taxă suplimentară de 1 leu (TVA Inclus) / km suplimentar. Pentru o listă completă vă rugăm să urmăriți paginile oficiale: Fan CourierUrgent CargusSameDayDPDNemo Express
Echipa pcFrog face eforturi suplimentare pentru a folosi curierul cu tariful cel mai mic pentru livrarea dumneavoastră în acest caz. 

Costul livrării pentru Municipiul Galati este de 9 lei (TVA inclus). Această ofertă este valabilă doar pentru Municipiul Galați. Zonele aflate în afara ariei de acoperire a curierilor sunt taxate de către acestea cu KM suplimentari. Prețul diferă în funcție de curierul folosit însă pornește de la un minim de 1 leu (TVA Inclus) / km suplimentar. Echipa pcFrog face eforturi suplimentare pentru a folosi curierul cu tariful cel mai mic pentru livrarea dumneavoastră în acest caz. 

Pentru mai multe detalii cu privire la taxa de livrare operatorii noștrii vă stau la dispoziție pe email office@pcfrog.ro

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

Pentru produse vandute de pcFrog.ro care fac parte din urmatoarele categorii: Aparate frigorifice, Cuptoare incorporabile, Aragazuri, Plite incorporabile, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase si Hote, Aparate de aer condiționat, se percepe o taxa suplimentara de livrare de livrare in raport cu greutatea sau volumul produsului.

INFORMATII UTILE

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmării comenzii și exceptând zilele nelucrătoare. pcFrog.ro nu vinde/livrează în străinătate.

Puteţi cere informaţii sau modificări asupra comenzilor dvs. accesând numărul de telefon şi/sau adresa de e-mail a agentului responsabil pentru comanda dvs., date disponibile în email-ul de confirmare a preluării comenzii.

În cazul livrărilor prin curierat rapid ( in cazul comenzilor ce nu beneficiaza de verificare colet ) este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul/produsele sau ambalajul să fie verificat/e pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii( cel mult 24 ore ), iar sesizarea făcută în maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : service@pcfrog.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului si 3-5 poze cu produsul / ambalajul in care sa se indice eventualele probleme ( deteriorare, neconformitate ). Sesizăriile făcute mai târziu de 24 de ore din momentul recepționării comenzii nu vor fi luate în considerare. *

Taxa pentru verificare colet este de 6 Ron, si este valabila numai pentru produsele care nu beneficiaza de acest serviciu in mod automat (gratuit).

Taxele livrarilor speciale (altele decat cele standard oferite de catre pcfrog.ro) sunt suportate de client in momentul comenzii si nu sunt rambursabile.

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE

Verifica continutul coletului inainte sa platesti!

La pcFrog.ro ai posibilitatea de a deschide coletul si verifica daca produsele comandate se afla in stare perfecta, inainte de a achita.

In cazul livrarilor prin DPD Curier, posibilitatea deschiderii coletului la livrare nu este momentan disponibila.

Produse care beneficiaza in mod automat de verificare colet prin curier extern sunt: Televizoare (LCD, LED, PLASMA) , Masina de spalat (Masina de Spalat Rufe), Frigidere si Combine Frigorifice. *Produsele voluminoase de tip Electrocasnice Mari (Frigidere. Combine frigorifice) suporta o taxa de livrare cuprinsa intre 50-100 RON in functie de zona de livrare si volumul (greutatea produsului).

Metoda de lucru:
Pentru a beneficia de acest serviciu, solicita curierului deschiderea coletului la momentul receptionarii comenzii, pentru a verifica starea produsului/produselor.

Serviciul "Verificare colet" acopera toate produsele comercializate de pcFrog.ro. Acesta este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Acesta este taxabil si pentru a putea beneficia de el, clientul trebuie sa selecteze optiunea: "verificare colet" (in cosul de cumparaturi) in momentul plasarii comenzii.

Prin acest serviciu, oferim clientilor posibilitatea de a verifica starea produsului de livrare. Acesta nu va ofera optiunea de a-l testa/proba tehnic.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta urme de lovituri, zgarieturi sau orice alte probleme vizibile, iti recomandam sa il refuzi.

Refuzarea produsului/produselor este posibila doar in prezenta cuierului la momentul livrarii. Pentru aceasta va trebui sa completezi un Proces verbal de constatare la momentul livrarii.

Este recomandat ca verificarea să fie făcută in prezenta agentului de curierat in momentul recepționarii comenzii,in cazul sesizarii unei neconformitati, aceasta sa fie consemnata in procesul verbal intocmit intre curier si client iar sesizarea făcută in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail : service@pcfrog.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.

Livrarea electrocasnicelor voluminoase (frigider, aragaz, combina frigorifica) se realizeaza pana la usa blocului, acest serviciu nefiind valabil pana la usa respectiv in apartamentul clientului.

Nu este inclusa verificarea tehnica (testarea, probarea) produselor.

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile pcFrog.ro

Modalitatea de plata:
Daca ai ales ca modalitate de plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, insa obligatoriu in prezenta curierului.

Daca ai achitat comanda online si ai decis returnarea coletului in urma deschiderii si constatarii ca produsele nu se prezinta in stare perfecta, suma achitata online va fi restituita in contul din care ati efectuat plata.

Taxe si returnarea produselor:
In cazul in care ai ales returnarea produsului prin serviciul "Doresc deschidere colet la livrare", taxele de transport sunt suportate de catre pcFrog.ro.

Pentru coletele care contin mai multe produse, iar in urma verificarii se constata ca cel putin unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si refuzi primirea acestuia, atunci se vor returna toate produsele din comanda.

Responsabil departament
Nume: Dima Ionel
E-mail: office@pcfrog.ro

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare