Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre
Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre

Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre

Nota clientilor: Lasa o nota
NP.HDS11.00C
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
461,99 RON
Garantie 24 luni

Casti Gaming Acer Predator Galea 350 USB/ 3.5mm Jack Negru.

Casti Acer Predator Galea 350, Type Gaming, Over-the-ear, 1xUSB 2.0, 1xStereo jack 3.5mm, Cord length 2.2 m, Volume control, Colour Black, Weight 0.352 kg

Primele şi ultimele căşti de care vei avea nevoie vreodată – atât online, cât şi offline. Lasă-te captivat de sunetul surround virtual 7.1 în timp ce discuţi despre elementele tactice cu colegii, prin intermediul microfonului cu braţ complet retractabil şi cu anularea zgomotului. Gestionarea sunetului este simplificată şi de caseta de control audio încorporată. Costumează-te, soldatule. Victoria te aşteaptă..

Gaming Galea 350

Sunet surround

Cu sunetul surround 7.1 virtual, auzi totul - atât mari cât si mici. De asemenea, puteti alege modul potrivit (joc / muzică / film) pentru a seta starea de spirit perfectă prin intermediul casetei de control audio.
 
Familiarizeaza-te cu difuzorul

Difuzoarele noastre avansate de neodim de 50 mm oferă audio audio de înaltă calitate, cu super bass. Și alături de Acer TrueHarmony ™, am optimizat în continuare tot ceea ce auziti pentru a vă sincroniza perfect cu difuzoarele.
 
Vorbiti cu echipa!

Microfonul flexibil, unidirectional de anulare a zgomotului si caseta de control audio vă permit să gestionati tot ce auziti si ce spuneti - permitându-vă să vă bucurati de un joc neîntrerupt în timp ce comunicati clar cu coechipierii.
 
Cod producator:
NP.HDS11.00C
Garantie comerciala:
24 luni
Garantie de conformitate:
24 luni
Sunet
7.1
Tip
Externe
Microfon
Da
Frecventa raspuns
20 Hz – 20 KHz
Diametru difuzoare
50 mm
Impedanta
32 Ohm
Sensibilitate
116 dB
Culoare
Negru
Greutate
352 g
Tehnologie
Cu fir
Conectare USB
Da
Altele
Noise canceling

Acer Inc. este o companie taiwaneză de IT și producător de electronice înființată în anul 1976. Compania este al doilea furnizor de pe glob după numărul de PC-uri vândute, după compania HP. În aprilie 2010, potrivit companiei Gartner, Acer era cel mai mare producător de notebook-uri la nivel mondial. 

Acer a fost fondată de Stan Shih, soția sa Carolyn Yeh și un grup de alți cinci oameni în 1976 sub numele „Multitech”, cu sediul în Hsinchu, Taiwan. Aceasta a pornit cu 11 lucrători și un capital inițial de 25.000 USD. La început a fost un distribuitor de componente electronice și consultant în tehnologiile microprocesorului, dar cu timpul a devenit producător de PC-uri.

Compania a fost redenumită în „Acer” în anul 1987. În 1993 Acer a obținut un record de vânzări de 75 milioane USD ; 43% din venitul anului respectiv a fost datorat anexei DRAM, considerată de anumiți analiști drept „cea mai eficientă în industria DRAM”. Din 1994 până în 1995 Acer a avansat de la locul al 14-lea la al 9-lea în rândul producătorilor internaționali de calculatoare, depășind pe Hewlett-Packard, Dell și Toshiba. Vânzările totale au crescut la 3,2 miliarde USD în 1994, iar venitul net la 205 milioane USD, astfel Acer America anunțând primul venit anual în anii 1990.

Acer și-a lansat interesul în industria laptop-urilor imediat după cumpărarea diviziei Mobile PC a companiei Texas Instruments în 1997.

[@Wikipedia Acer]

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Casti cu microfon Acer Predator Galea 350, USB, negre..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare