Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue
Casti in-ear Somic P1 Blue

Casti in-ear Somic P1 Blue

Nota clientilor: Lasa o nota
SOLP1-BL
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
80,99 RON
Garantie 12 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Somic P1 Blue, include 6 perechi de dopuri pentru urechi din silicon de dferite marimi, include etui pentru transport, microfon omnidirectional (dimensiuni: ∅4.0x1.5mm, sensibilitate: -42dB±3dB, impedanta: ≤2.2KΩ), difuzoare: 10mm (impedanta: 16Ω, frecventa raspuns: 20Hz-20KHz, sensibilitate (S.P.L): 88dB), lungime cablu: 1.2m, conectori: 1x jack TRRS 3.5mm placat cu aur, standard TRRS: se poate alege intre standardele CTIA si OMTP prin intermediul comutatorului de pe spatele unitatii de control/raspuns, greutate: 16g
Sunet
Stereo
Earbuds
Da
Tip
Interne
Microfon
Da
Diametru difuzoare
10 mm
Frecvente joase
20 Hz
Frecvente inalte
20.000 Hz
Impedanta
16 ohm
Sensibilitate
88 dB
Lungime cablu
1.2 m
Culoare
Albastru
Butoane control
Control volum
Tehnologie
Cu fir
Conectare Jack
3.5 mm Jack Jack
Tip Jack 3.5 mm
TRRS

Înființată în 1999, SOMIC Industrial Co., Ltd. este un grup modern care integrează producția, dezvoltarea și vânzările într-unul. Fiind unul dintre primii producători profesioniști de căști din China, este, de asemenea, unul dintre producătorii de căști care au obținut un mare succes în dezvoltarea pieței internaționale. 
SOMiC a devenit un brand bine cunoscut printre audiovizuale și periferice pentru computere din China, care ocupă primul loc în ceea ce privește cota de piață timp de 9 ani consecutivi. Produsele sale sunt vândute în peste 200 de țări și zone. SOMiC a accelerat întotdeauna inovația pentru a oferi produse ușor de utilizat și de top pentru utilizatorii globali. @Somic / @ITSomic

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare