Cartus toner Xerox 106R04348, negru, 3000 pagini

Cartus toner Xerox 106R04348, negru, 3000 pagini

Nota clientilor: Lasa o nota
106R04348
In stoc furnizor | Livrare in 1-3 zile
261,99 RON
Cartus toner Xerox 106R04348, negru, 3000 pagini
Toner Xerox 106R04348, Negru Atunci cand folositi consumabile originale Xerox, obtineti culori intense, texte clare, linii fine, clare si rezultate consecvente, pagina dupa pagina. Va asteptati sa obtineti rezultate excelente de la imprimanta dvs. Xerox si numai consumabilele noastre pot asigura acest lucru la fiecare imprimare. Nu faceti niciodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea de imprimare. Cartus toner original negru 3.000 pagini pentru Xerox B205/210/215
XEROX

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Cartus toner Xerox 106R04348, negru, 3000 pagini..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare