Cantar corporal Esperanza CHA-CHA, 180kg, alb
Cantar corporal Esperanza CHA-CHA, 180kg, alb
Cantar corporal Esperanza CHA-CHA, 180kg, alb
Cantar corporal Esperanza CHA-CHA, 180kg, alb

Cantar corporal Esperanza CHA-CHA, 180kg, alb

Nota clientilor: Lasa o nota
Esperanza
ELDEBS022W
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
42,00 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Cantarul corporal Esperanza CHA-CHA conceput pentru cei care acorda o importanta deosebita sanatatii si conditiei fizice. Pe langa controlul greutatii, va permite sa masurati procentul de grasime, apa si muschi. Design modern, afisaj mare, utilizare usoara, constructie durabila. Memorie pentru 12 utilizatori Senzori de precizie Sarcina maxima: 180 kg / 396 lb Precizia de cantarire: 100 g / 0,2 lb Ecran LCD cu economisire energie Dimensiuni afisaj: 70 x 30 [mm] Platforma realizata din sticla rezistenta de 6mm Unitati: kg / lb / st Oprire automata Indicatie de baterie descarcata Semnalizare la suprasarcina Dimensiuni produs: 300 x 300 x 20 [mm] Alimentare (in functie de versiunea de productie): 2 x AAA (bateriile nu sunt incluse)
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare