NAVITEL R600 DVR Camera QHD/30fps 2.0 G-Sensor

Camera Auto DVR Navitel R600 Quad HD, ecran 2.0", inregistrare QHD + audio, vizibilitate 170 grade, G-sensor, auto-start, Negru

Nota clientilor: Lasa o nota
MGTR600QHD
In stoc furnizor | Livrare in 3-5 zile
340,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Camera Auto DVR Navitel R600 Quad HD, ecran 2.0", inregistrare QHD + audio, vizibilitate 170 grade, G-sensor, auto-start, Negru
 

NAVITEL R600 Quad HD este o camera auto  DVR puternica, de inalta  rezolutie care furnizeaza imagini de calitate excelenta pentru inregistrari exacte.  Are un obiectiv din sticla de inalta calitate din 4 straturi. Acest dispozitiv modern este foarte util atat pe drum cat si in parcare.

Noul DVR se diferentiaza de modelul R600 prin rezolutia video Quad HD. Numele Quad HD reflecta faptul ca are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, adica de patru ori mai mare decat rezolutia HD, de 720p. Quad HD sau prescurtat QHD, se refera la un standard de rezolutie utilizat pe scara larga pentru  monitoarele de calculator, laptop-uri si smartphon-uri.

Are un unghi panoramic de vizualizare de 170 °. Toate fisierele pot fi stocate pe un card suplimentar microSD de pana la 256 GB.

Functia de senzor G salveaza videoclipuri importante in caz de urgenta. Ea identifica acceleratia si franarea brusca, rotatia masinii si alte situatii extraordinare. In astfel de cazuri, fragmentele video vor fi marcate ca imagini speciale si vor fi protejate de suprascriere.
Camera este setata sa functioneze in „ mod  parcare”. NAVITEL R600 Quad HD poate detecta vibratii sau miscari si poate incepe inregistrarea chiar si atunci cand masina este parcata, soferul este absent si dispozitivul este oprit.

NAVITEL® – oferă de 14 ani expertiză de top la nivel mondial pe piața electronicelor de automobile oriunde în lume. Navitel furnizează navigații de ultimă oră, camere digitale portabile (camere auto), tablete și dispozitive cu funcții combinate, precum și software de navigație ușor de utilizat. DVR-urile Navitel utilizează sisteme optice moderne cu sticlă, iar navigatoarele și tabletele sunt dotate cu software și hărți de înaltă acuratețe create și dezvoltate de ei.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare