Clema de incarcare Garmin Charging Clip

Clema de incarcare Garmin Charging Clip

Nota clientilor: Lasa o nota
Garmin
010-11029-19
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
77,99 RON
Garantie 24 luni

Garmin Charging Clip, Complete two tasks with one cable using our charging/data clip. Connect the cable to your computer's USB port to recharge your compatible device and to transfer data to and from your computer. This cable also pairs with an optional AC adapter (sold separately). Compatible with: Approach G10, Approach S20, Approach S20 Bundle, Forerunner 230, , Forerunner 235, Forerunner 30, Forerunner 35, Forerunner 630, Forerunner 645, Forerunner 645 Music,Forerunner 735XT, HRvívomove
Cod producator:
010-11029-19

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Clema de incarcare Garmin Charging Clip..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare