Produse APC

Oferim o gama larga de produse APC la preturi mici si avantajoase. Suntem partener de incredere pentru producatorii si furnizorii de produse IT si electronice.

 

APC denumit American Power Conversion este o companie fondată în martie 1981 de trei ingineri din domeniul energeticii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts. În acel moment, eforturile de cercetare și dezvoltare ale acestor ingineri s-au concentrat pe energia electrică solară. După câțiva ani, fondurile publice și stimulentele în arena energiei solare au început să scadă.

Mai mult

Ca răspuns, APC și-a schimbat accentul la producția dispozitivelor de protecție pentru instalații electrice, introducând pe piață primul dispozitiv de protecție în 1984. Nevoia de capital pentru a sprijini această afacere în creștere a fost îndeplinită în iulie 1988, când APC a devenit o companie cotată la bursă. Valoarea mobiliară tranzacționată cu simbolul „APCC” avea un preț de 0,125 dolari pe acțiune înaintea ajustării datorită divizarării valorii al acțiunilor.

[@APC]

Mai puțin
Se afiseaza 1-36 din 472 produs(e)
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare