Produse Akai

Oferim o gama larga de produse Akai la preturi mici si avantajoase. Suntem partener de incredere pentru producatorii si furnizorii de produse IT si electronice.

 

De mai bine de opt decenii, AKAI s-a dovedit a fi una dintre principalele surse de viziune și inovație pentru electronica de consum. De când a fost fondată la Tokyo în 1929, AKAI s-a angajat să ofere produse de divertisment pentru locuințe de calitate, specializate în arenele audio și video. 

Mai mult

AKAI a fost fondată de Masukichi Akai în curtea casei sale din Tokyo în iulie 1929. Sub conducerea lui Masukichi și a fiului său Saburo, AKAI s-a extins de la începuturile sale umile într-un atelier vărsat în corporația multinațională de electronice în care se află astăzi. Cele mai renumite produse Akai la nivel mondial au inclus aparate de înregistrare audiotape reel-to-reel (cum ar fi seria GX), tunere (nivel superior AT, nivel mediu TR și TT), casete audio casetă (nivel superior GX și TFL, nivel mediu TC, HX și Seria CS), amplificatoare (seria AM și TA), microfoane, receptoare, placi turnante, înregistratoare video și difuzoare

[@Akai]

Mai puțin
Se afiseaza 1-36 din 43 produs(e)
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare