Laptopul HP ProBook X360 440 G1 este un laptop convertibil, accesibil, de 14 inch proiectat de cei de la HP cu un design convertibil, placut si cu o baterie foarte rezistenta. HP ProBook X360 440 G1 vine cu un pret destul de mic fata de concurenta, sub 4000 de lei. 

Acest laptop face parte din gama de business a celor de la HP. Ei au dotat acest laptop cu un procesor Intel Core i5-8250U, i5 de a 8-a generatie. O placa video incorporata de la Intel, o capacitate de 8Gb de ram ddr4. Viteza mare de rulare ii este asigurata de SSD-ul de 256 Gb. Vine cu sistem de operare Windows 10 pro preinstalat pentru a scapa de dureri de cap. 

Luati in considerare cerintele afacerii dvs. in crestere cu noul HP ProBook x360 440 ultra-subtire. Obtineti puterea, securitatea si durabilitatea de care aveti nevoie intr-un design versatil 360​​° care se adapteaza la modul in care lucrati.

Securitate, durabilitate, usor de intretinut.
Va aparati fara efort impotriva atacurilor rau intentionate cu securitatea incorporata de la HP BIOSphere Gen4, un ecosistem de firmware care automatizeaza protectia BIOS-ului, plus durabilitate comerciala si usurinta de operare.

Putere pentru cresterea productivitatii.
Putere pentru tot timpul zilei cu un procesor Intel® Core™ gen. 8 de inalta performanta, durata lunga de viata a bateriei si suport pentru andocare USB Type-C™ cu Thunderbolt 3 care permite date, video si alimentare printr-o singura conexiune.

Adaptabil pentru modul in care lucrati.
HP ProBook x360 440 se adapteaza pe tot parcursul zilei, cu patru moduri de utilizare care va permit sa creati, sa prezentati si sa colaborati intr-un mod confortabil.

Nu sta nimic in calea dumneavoastra.
Putere toata ziua cu Windows 10 Pro cu securitate incorporata, colaborare si conectivitate.

Super sigur. Super protejat.
Managerul de securitate HP Gen 4 are autentificare multi-factor, HP Device Access Manager, HP SpareKey si HP Password Manager. Aceste instrumente fac ca datele sa nu fie accesibile si sa fie protejate impotriva furtului, a atacurilor si a utilizatorilor neautorizati.

Lucrati fara intrerupere
Mentineti productivitatea ridicata si timpul de intrerupere redus cu ajutorul automatizarii firmware HP BIOSphere Gen4. Laptopul dvs. are o protectie suplimentara datorita actualizarilor automate si verificarilor de securitate.

Pus la incercare
Mariti volumul de lucru cu un ProBook care este proiectat sa treaca testul MIL-STD 810G.

Proiectat pentru andocare
Treceti rapid la productivitatea desktop cu un singur cablu care accepta andocarea prin USB-C™, care va permite sa conectati mai multe afisaje externe, o sursa de alimentare si o conexiune de retea gigabit.

Ramai conectat
Ramaneti conectat si productiv cu ajutorul tehnologiei HP Connection Optimizer de auto-diagnosticare.

Protejati-va datele cu autentificare multi-factor
Fortificati-va securitatea datelor utilizand mai multi factori de autentificare, cum ar fi cititorul de amprente si camera de recunoastere faciala IR. Gestionati-va politicile de autentificare cu ajutorul programului HP Client Security Manager Gen4.

   

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Laptop HP convertibil ProBook x360 440 G1 Windows 10 Pro preinstalat

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

   

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde

Laptop HP convertibil ProBook x360 440 G1 vine impreuna cu aplicatiile atractive oferite de Windows 10 Pro

Review laptop convertibil HP ProBook X360 440 G1