Next Level Racing® este mândru să facă echipă cu Boeing, liderul global aerospațial american. În 2021, Next Level Racing® și Boeing vor lansa cabine de pilotaj co-brandate pentru pasionații de simulatoare de zbor, aducând marca Boeing fanilor din întreaga lume.

„Suntem încântați și mândri de noua noastră colaborare globală cu Boeing. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare lucrează la o cabină de zbor în fundal de câțiva ani și acum, combinată cu experiența incredibilă a Boeing în acest spațiu, așteptăm cu nerăbdare să introducem noi produse interesante pentru piața de sim de zbor. " - Kam Khadem, Head of Brand and Strategic Growth for Next Level Racing

„Este important pentru noi să colaborăm cu companii care împărtășesc același angajament față de excelență și inovație ca și Boeing. La începutul acestui proiect, am discutat despre dorința noastră de a fi mai mult decât un alt logo pe un produs. Am lucrat îndeaproape cu echipa Next Level Racing pentru a împărtăși aspecte ale punților noastre de zbor comercial și militar care s-ar traduce într-un produs de larg consum și nu am putea fi mai fericiți cu rezultatele. ” – Carlton Wilkerson, Consumer Product Licensing for Boeing

Cockpit-urile de zbor Next Level Racing® ediție Boeing, co-brandate, sunt așteptate să intre pe piață în Trimestrul3 2021, iar comunitatea virtuală a pasionaților de zbor poate aștepta cu nerăbdare o imersiune de neegalat de la proiectarea și ingineria de top din industrie.

Despre Next Level Racing®

Fondată în 2009, Next Level Racing® ® este cel mai important brand de simulare din lume care revoluționează simularea cu gama sa de produse de top din industrie. Accentul clar al mărcii premiate constă în inovație și calitate pentru a satisface nevoia solicitantă a jucătorilor de curse sim și a jucătorilor. Next Level Racing® continuă să conducă piața cu designuri și tehnologii inovatoare. Pe lângă o prezență puternică și parteneri comunitari în industria globală a jocurilor, Next Level Racing® este licențiat oficial PlayStation®, partener oficial de vânzări global cu Thrustmaster® și partener oficial al Team Fordzilla, prima echipă eSports a Ford Motor Company. Ca companie, Next Level Racing® se mândrește cu provocarea industriei cu produse de clasă mondială și are o echipă globală pasionată și inovatoare care continuă să depășească limitele. Gama de produse Next Level Racing® este vândută în peste 50 de țări și stocată de marii comercianți cu amănuntul din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Next Level Racing® .

Despre compania Boeing

Fiind o companie aerospațială mondială de vârf, Boeing dezvoltă, produce și furnizează servicii de avioane comerciale, produse de apărare și sisteme spațiale pentru clienți din peste 150 de țări. În calitate de exportator de top din SUA, compania valorifică talentele unei baze globale de furnizori pentru a promova oportunitățile economice, durabilitatea și impactul comunității. Echipa diversă a Boeing se angajează să inoveze pentru viitor și să trăiască valorile esențiale, calitatea și integritatea companiei. Aflați mai multe pe www.boeing.com.

NEXT LEVEL RACING® "va zbura" alaturi de compania Boeing

pcFrog oferă o gamă variată de produse Next Level Racing