MMD, partener al brandului Philips pe monitoare, anunță lansarea monitorului LCD Philips 346P1CRH de 34 ”(86,36 cm). Cu un display UWQHD curbat cu DisplayHDR 400, acest monitor oferă o performanță vizuală bună.

Monitor LCD UltraWide curbat cu USB-C 

Afişajul Philips Brilliance WQHD curbat cu DisplayHDR 400 oferă imagini clare, excelente. Portul USB-C şi camera web pop-up sigură cu Windows Hello îţi cresc productivitatea. Caracteristici de confort pentru ochi cu certificare TUV pentru reducerea oboselii ochilor.

Monitor Philips 346P1CRH

Gestionează fiecare sarcină cu o vedere panoramică clară

 • P Line
 • 34" (86,36 cm)
 • WQHD (3440 x 1440)
Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

Aceste ecrane Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 de pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli şi unghiuri de vizionare ample de 178/178, aceste afişaje noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile în foile de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Acţiune neîntreruptă cu tehnologia de sincronizare adaptivă

Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptivă, reîmprospătarea lină şi rapidă şi timpul de răspuns ultrarapid.

Staţie de andocare USB-C încorporată

Staţie de andocare USB-C încorporată

Acest afişaj Philips dispune de staţie de andocare USB de tip C încorporată, cu funcţie de alimentare. Conectorul USB-C subţire şi reversibil permite andocarea uşoară, printr-un singur cablu. Simplifică totul conectându-ţi toate perifericele, precum tastatura, mouse-ul şi cablul Ethernet RJ-45, la staţia de andocare a monitorului. Nu trebuie decât să conectezi notebookul şi acest monitor utilizând un singur cablu USB-C pentru a viziona conţinut video la rezoluţie înaltă şi a transfera date la viteze foarte mari, alimentându-ţi şi încărcându-ţi în acelaşi timp notebookul.

Comutator KVM încorporat pentru a comuta uşor între surse

Comutator KVM încorporat pentru a comuta uşor între surse

Comutatorul KVM încorporat MultiClient îţi permite să controlezi două PC-uri separate cu o singură configuraţie monitor-tastatură-mouse. Un buton comod îţi permite să comuţi rapid între surse. Este util, având configuraţii care necesită puterea de calcul a două PC-uri sau partajarea unui monitor mare pentru a afişa două PC-uri diferite.

Conectează-te în siguranţă folosind camera web pop-up cu Windows Hello™

Conectează-te în siguranţă folosind camera web pop-up cu Windows Hello™

Camera web inovatoare şi sigură de la Phillips apare atunci când ai nevoie şi se retrage singură în monitor când nu o utilizezi. Camera web este dotată şi cu senzori avansaţi pentru recunoaşterea facială Windows Hello™, care te conectează convenabil la dispozitivele tale Windows în mai puţin de 2 secunde, de 3 ori mai rapid decât folosind o parolă.

DisplayHDR 400 pentru imagini pline de culoare mai realiste

DisplayHDR 400 pentru imagini pline de culoare mai realiste

DisplayHDR 400 certificat VESA oferă o optimizare semnificativă faţă de afişajele SDR obişnuite. Spre deosebire de alte ecrane „compatibile HDR”, veritabilul DisplayHDR 400 oferă luminozitate, contrast şi culori uimitoare. Graţie estompării globale a luminii şi luminozităţii de vârf, de până la 400 de niţi, imaginile prind viaţă cu zone luminoase remarcabile, care dispun de tonuri de negru mai intense şi mai nuanţate. Acesta redă o paletă mai bogată de culori noi, oferind o experienţă vizuală care îţi captivează simţurile.

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

PowerSensor economiseşte până la 70 % din factura la energie electrică

PowerSensor economiseşte până la 70 % din factura la energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 70 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului.

MultiView oferă conectare şi vizionare duble simultane

Cu afişajul cu rezoluţie ultra-înaltă Philips MultiView poţi descoperi acum o lume a conectivităţii. MultiView permite conectarea şi vizionarea active duble pentru a putea lucra simultan cu mai multe dispozitive, precum un PC şi un notebook, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple.

Reglare a înclinării, răsucirii şi înălţimii pentru o poziţie de vizionare ideală

Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips uşor de utilizat, care se rabatează, pivotează şi se reglează pe înălţime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă pentru a beneficia de confort şi eficienţă maxime.

Specificaţii tehnice

 • Imagine/Ecran

  Tip de ecran LCD
  LCD VA
  Tip de iluminare de fundal
  Sistem W-LED
  Dimensiune ecran
  34" / 86,36 cm
  Tratamentul ecranului
  Antireflex, 2H, opacitate de 25 %
  Zonă vizualizare efectivă
  797,2 (H) x 333,7 (V) - la o curbură de 1500 R*
  Raport lungime/lăţime
  21:9
  Rezoluţie maximă
  3440 x 1440 la 100 Hz*
  Densitate pixeli
  110 PPI
  Timp de răspuns (nominal)
  4 ms (gri la gri)*
  Luminozitate
  500  cd/m²
  Raport de contrast (nominal)
  3.000:1
  SmartContrast
  80.000.000 :1
  Distanţă între pixeli
  0,23175 x 0,23175 mm
  Unghi de vizionare
  • 178º (O) / 178º (V)
  • la C/R > 10
  Caracteristici superioare imagine
  SmartImage
  Culori afişaj
  16,7 m
  Gamă de culori (min.)
  Acoperire BT. 709: 96 %*; acoperire DCI-P3: 90 %*
  Gamă de culori (tipică)
  NTSC 98 %*, sRGB 120 %*, Adobe RGB 88 %*
  HDR
  Certificat DisplayHDR 400 (DP/HDMI)
  Frecvenţă de scanare
  30 – 160 kHz (H)/48 – 100 Hz (V)
  SmartUniformity
  93 ~ 105%
  Delta E
  < 2 (sRGB)
  sRGB
  Da
  Stabilizator de imagine
  Da
  Mod LowBlue
  Da
  EasyRead
  Da
  Sincronizare adaptivă
  Da
  KVM
  Da
 • Conectivitate

  Intrare semnal
  DisplayPort 1.4 x 1, HDMI 2.0 x 1, USB-C 3.2 Gen 2 x 1 (amonte, alimentare de până la 90 W)
  Ieşire semnal
  Ieşire DisplayPort (DP, USB-C)*
  HDCP
  HDCP 2.2 (HDMI/DP)
  USB:
  USB-C x 1, USB-B x 1 (amonte), USB 3.2 x 4 (aval cu 1 B.C 1.2 cu încărcare rapidă)
  Intrare/ieşire audio
  Ieşire căşti
  RJ45
  Ethernet LAN până la 1G*
  Intrare sincronizare
  Sincronizare separată

[@Philips] / [@Guru3D]