Wacom a anunțat Wacom One, o tabletă grafică de 13” la un preț avantajos, pentru noua generație a creatorilor de conținut, la CES 2020. 

Noul model reprezintă o sursă de inspirație pentru începători, creatori de conținut și utilizatori care lucrează vizual, facilitând realizarea de schițe, desene și adnotări.

Wacom One va pune la dispoziția utilizatorului un ecosistem cât se poate de diversificat, oferind compatibilitate cu MacOS, Windows și Android, un pachet software pentru creație și suport pentru diverse pen-uri.

Si pentru artistii incepatori

Wacom One se potriveşte perfect artiștilor începători, utilizatorilor care lucrează vizual prin combinarea scrisului de mână cu comunicarea grafică și creatorilor de conținut pentru Social Media ce au nevoie să îmbunătățească imagini sau materiale video. În același timp, modelul reprezintă o opțiune atractivă și accesibilă pentru utilizatorii de tablete care preferă să lucreze direct pe ecran, modelul fiind compatibil cu cele mai populare sisteme de operare(Mac, Windows și Android). Wacom One îmbunătățește experiența de utilizare a computerului sau a dispozitivului mobil prin adăugarea suportului tactil cu pen, deschizând astfel calea către noile funcții oferite de Microsoft Office și alte aplicații software, în special din domeniul creației.


Cum arata Wacom One

Wacom One side view Wacom One display view
Wacom disponibil curand pe pcfrog in Romania Wacom one pen

Relația de lungă durată pe care Wacom o are cu producători de dispozitive fixe și mobile de top, asigură compatibilitatea cu mai multe pen-uri disponibile pe piață, permițându-le în acest fel utilizatorilor să folosească marca și modelul preferat. Noile pen-uri digitale LAMY, Samsung și STAEDTLER sunt doar câteva dintre cele care pot fi folosite împreună cu ecranul Wacom One.

“Indiferent că este folosit pentru desenat, editat imagini sau dezvoltat și comunicat idei, Wacom One oferă toate componentele de bază pentru a le permite creatorilor începători de conținut să descopere plăcerea creației direct pe ecran”, a declarat Faik Karaoglu, Creative Business Unit Executive Vice President la Wacom. “Caracteristicile produsului, pachetul software și prețul atractiv sunt elementele care vor permite unui nou val de artiști, creatori de conținut pentru Social Media, fotografi, studenți, specialiști în educație și oameni de afaceri să se exprime artistic.”

Pen-ul din dotarea lui Wacom One, oferă funcții de creion și pensulă deosebit de precise, în timp ce mulțumită tehnologiei EMR (rezonanță electromagnetică), nu este necesară o baterie sau încărcarea acestuia – niciodată. Ecranul Full HD (1920×1080) oferă o acoperire NTSC în proporție de 72% și este prevăzut cu o suprafață mată. Designul compact, atractiv al noului model facilitează integrarea sa în orice spațiu de lucru, în timp ce picioarele pliabile ajută la obţinerea unei poziții confortabile.

Recomandat

Achiziționarea unui dispozitiv Wacom One le oferă utilizatorilor acces la un pachet software atractiv, care include Wacom Bamboo Paper, o aplicația ideală pentru notițe și schițe, precum şi șase luni de utilizare gratuită pentru Clip Studio Paint Pro de la Celsys, o aplicație de desen puternică, utilizată pentru crearea de benzi desenate și manga. Pe lângă acestea, utilizatorii vor aprecia cu siguranță toate funcțiile pentru pen, puse la dispoziție de sistemele de operare Windows 10 și Mac.

Ce contine pachetul

Pachet software inclus: 

Clip Studio Paint – solutie all-in-one pentru ilustratie, pictura, manga sau comics. Este un program popular, destinat inclusiv incepatorilor.

Bamboo Paper – transforma tableta intr-un caiet de schite.

Adobe Premier Rush CC – filmeaza, editeaza si partajeaza videoclipuri online.

Mai multe detalii despre pachetul software inclus aici.

Compatibil cu pen-uri de la mai multe branduri.

Posibilitatea de conectare la PC, Mac si in premiera la anumite tablete sau telefoane smart, cu sistem de operare Android.


Specificatii tehnice ale produsului: 

 • CARACTERISTICI GENERALE

  Accesorii incluse
   
  Wacom One creative pen display 13.3
  Dimensiuni
   
  225 x 357 x 14.6 mm
  Greutate (g)
   
  1.0 kg
  Interfata
   
  HDMI
  Model
   
  DTC133
  Presiune creion
   
  4096 levels
  Cerinte sistem
   
  Windows 7 & later Mac OS 10.13 & later
  Suprafata activa
   
  294 x 166 mm
 • DISPLAY

  Unghi vizualizare
   
  170 deg. (85/85)H / 170 deg. (85/85)V (typ)
  Raport de contrast
   
  1000:1 (typ)
  Rata de raspuns
   
  26m sec (typ)
  Rezolutie
   
  1920 x 1080 (Full HD)
  Luminozitate
   
  200 cd/m2 (typ)
  Tehnologie
   
  AHVA
  Diagonala
   
  13.3 inch
  Aspect imagine
   
  16:9

Wacom One va fi disponibil in curand pe magazinul nostru.