Dacă lucrați la un Mac toată ziua, este dificil să știți care sunt condițiile în aer liber. Dar nu este nevoie să ghiciți când aveți instrumentele potrivite. Subliniem unele dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Mac care vă vor spune exact ce se întâmplă afară.

1. Carrot Weather

Carrot Weather Mac pcFrog

Carrot Weather iese în evidență din aplicațiile meteo de ultimă generație, ceea ce este cu siguranță unul pozitiv. Este nevoie de tot ceea ce îți dorești într-o aplicație meteo cu caracteristici complete și adaugă o doză imensă de snark din AI-ul numit.

De fiecare dată când deschideți aplicația, în funcție de vreme, chat-ul Carrot și peisajul se vor schimba în anumite moduri isterice. Alături de o privire asupra vremii pe oră, puteți vedea, de asemenea, prognoza pe termen lung.

Chiar și atunci când aplicația nu este deschisă, puteți vizualiza notificări pentru aproape orice, inclusiv începutul precipitațiilor, o alertă meteo severă și prognoza zilnică. Informații meteo importante sunt, de asemenea, accesibile în versiunea de bar a meniului a aplicației. De exemplu, temperatura curentă pentru locația dvs. este întotdeauna vizibilă.

Există mai multe abonamente disponibile pentru a debloca surse de date suplimentare și mai multe funcții. Marea veste este că cumpărarea acestora se duce și la versiunea iOS a aplicației.

Descărcați: Carrot Weather (14,99 USD, abonament disponibil)

2. Living Earth

Living Earth Mac pcFrog

Living Earth este o aplicație meteo dintr-o perspectivă diferită. Accesibilă direct pe bara de meniu a Mac-ului dvs., aplicația combină atât un ceas mondial, cât și posibilitatea de a vizualiza condițiile meteorologice și prognoza. Este disponibil atât în locația dvs., cât și în multe orașe din întreaga lume. Folosind informații de la Weather Underground, puteți vedea atât prognoze de două ore, cât și 10 zile.

Caracteristica marcantă a aplicației este vizualizarea 3D a Pământului, cu hărți de acoperire a norului aproape în direct, astfel încât să puteți vizualiza tiparele vremii, uraganele și furtunile tropicale care se deplasează în întreaga lume.

Ca o atingere excelentă, aplicația oferă, de asemenea, un fundal de ecran live și un screensaver pentru Mac. Acesta este un mod minunat de a vizualiza lumea pe un ecran Mac de înaltă rezoluție.

Descărcați: Living Earth  (6,99 USD)

3. Weather Bar

Weather Bar Mac pcfrog

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații meteo simple, bara meteo ar trebui să se afle în partea de sus a listei. După cum ați putut ghici din nume, interacționați cu aplicația din bara de meniu Mac.

Faceți clic pe pictogramă pentru a vedea condițiile curente într-o locație aleasă, inclusiv temperatura, umiditatea, punctul de rouă și viteza vântului. Un meniu derulant va arăta o prognoză pe termen scurt pentru următoarele 12 ore.

Descărcați: Weather Bar (1,99 USD)

4. Swackett

swackett mac pcfrog

Swackett dorește ca datele meteorologice adesea complexe să fie ușor de înțeles de toată lumea. Funcția de titlu a aplicației este simboluri diferite pentru oameni. Aceste „vârfuri” vor fi întotdeauna îmbrăcate corespunzător pentru vremea din locația ta.

De exemplu, dacă ziua este prognozată ca fiind caldă și însorită, peep-ul va purta pantaloni scurți și ochelari de soare. Mergeți la centrul de personalizare pentru a personaliza mai bine aplicația și recomandările vestimentare pe gustul dvs.

Puteți vizualiza prognoza vizuală pentru următoarea oră, azi, mâine și a doua zi pentru a vă oferi o idee mai bună despre cum se schimbă vremea. Există, de asemenea, prognoze non-vizuale pentru următoarele șapte zile. Aplicația oferă imagini radar pentru a vizualiza orice precipitații din zonă.

Aplicația acceptă și MacBook Pro Touch Bar pentru acces rapid la informațiile meteo.

Descărcați: Swackett (4,99 USD)

5. WeatherBug (FREE)

Weatherbug Mac Aplicatie Meteo gratuita pcfrog

O opțiune complet gratuită, WeatherBug vă permite să vedeți vremea în locația dvs. actuală și să setați favorite din întreaga lume. Rețeaua prevede prognoze pentru 2,6 milioane de locații, așa că ar trebui să găsiți cu ușurință informații pentru chiar și cel mai în afara locului.

În bara de meniu Mac, este ușor să accesați să vedeți toate locațiile salvate, plus să vizualizați o previziune pe oră și un radar live. Când există o alertă meteorologică severă în orice locație, veți vedea o alertă în bara de meniu.

Aplicația vă va oferi, de asemenea, acces rapid la rețeaua de camere meteorologice și de trafic WeatherBug din întreaga lume.

Descărcați: WeatherBug (Gratuit)

6. Clear Day

Clear Day Mac pcFrog

În loc să citești doar condițiile meteorologice, Clear Day dorește să îți arate ce se întâmplă afară. Aplicația oferă videoclipuri frumoase care arată condițiile meteorologice precum ploaia, zăpada și norii.

O altă caracteristică excelentă a aplicației este faptul că oferă un widget radar animat NOAA în Today View, astfel încât să puteți vedea orice precipitații chiar și fără a avea aplicația deschisă. Puteți găsi mai multe informații în bara de meniu Mac pentru a vedea condițiile meteo curente și alertele.

Pentru fiecare oraș pe care îl selectați, este ușor să setați o notificare de temperatură personalizabilă dacă vremea depășește sau mai jos sau o temperatură specifică. Orașele pe care le salvați sincronizate prin iCloud, astfel încât să puteți accesa aceleași informații pe versiunea iOS a aplicației.

În trecut, aplicația arată, de asemenea, informații detaliate despre faza lunii - inclusiv răsăritul și apusul soarelui - și chiar un ceas mondial pe ecran care arată ora în fiecare oraș selectat.

Descărcare: Clear Day (4,99 USD)

7. RadarScope

Radar scope Mac pcFrog

RadarScope nu este pentru toată lumea. Dar dacă sunteți un pasionat de vreme sau chiar un meteorolog profesionist, aplicația are o serie de caracteristici grozave. Este cu ușurință cea mai bună aplicație de radar meteo pentru Mac, deoarece puteți vedea NEXRAD Level 3 și radar de înaltă rezoluție, trasee de furtună prognozate și avertizări meteorologice severe.

Puteți selecta dintre 289 radar în Statele Unite, Canada, Australia și alte locații. Informațiile se actualizează automat la fiecare două până la 10 minute, în funcție de site-ul selectat. Bara laterală a aplicației va afișa lista de avertismente active. Selectați doar una pentru a vizualiza detaliile și măriți zona. Măriți și micșorați folosind un mouse sau gesturi cu mai multe degete pe un trackpad.

Pentru și mai multe date, există două niveluri de abonament diferite din care să selectați. Pro Tier 1 oferă funcții care includ informații despre iluminat și radar, în timp ce Pro Tier 2 oferă totul de la nivelul 1 împreună cu o arhivă radar de 30 de zile și multe altele. Aceste niveluri sunt accesibile și în versiunea iOS a aplicației.

Descărcați: RadarScope (29,99 USD, abonament disponibil)

Aplicații meteo Mac pentru a ști temperatura și multe altele

Cu aceste aplicații meteo grozave pentru Mac, nu veți fi niciodată surprinși ce se întâmplă afară - ploaie sau strălucire.

thumb up for @makeusof