Android-ul este foarte util pentru vazut filme, programe tv sau sa asculti muzica si podcast. Totusi, poate aparea un impediment, acela ca unele telefoane cu Android nu scot un volum destul de puternic. 

Deci, ce este de facut? Mai jos vom include 5 programe, cele mai bune, de marit volumul telefonului, conform celor de la Makeusof. 

Daca doresti sa intensifici, maresti volumul telefonului tau Android, primul loc unde vei cauta, va fi Google Play. Acesta va returna zeci de rezultate, de aplicatii, cu acelasi nume, review-uri foarte bune si cu descarcari foarte multe. Problema va fi sa le faci si sa functioneze corespunzator si sa fii multumit de volumul nou obtinut de telefonul tau. 

Volume booster Android

Volume booster sau Sound Booster se pare ca este o categorie care atrage foarte multe aplicatii spam, sau cu o abundenta de reclame. Si nu reclamele ar fi o problema daca aplicatia si-ar face si treaba, sa imbunatateasca volumul telefonului Android, nu doar sa furnizeze reclame obositoare. 

1. Equalizers

equalizer-sound-boosterequalizer-main-sound-boosterequalizer-main-sound-booster

Equalizers este in general cea mai buna optiune pentru imbunatatirea calitatii sunetului. Creste volumul telefonului dar are si posibilitatea de modificare a frecventelor. L-au numit simplu egalizator si il veti vedea cat de simplu si usor este de folosit. 

Un mare plus pentru aceasta aplicatie il reprezinta galerie de profile presetate. 

Apasa butonul din coltul dreapta sus pentru a activa aplificatorul de sunet. Poti folosi si optiunea de Bass Boost, optiune foarte faina daca ai casti de calitate buna. 

Descarca Equalizers (Gratuit, exista si varianta Pro platita)

2. Equalizer FX

Equalizer FX Sound BoosterEqualizer fx Sound BoosterEqualizer fx Sound Booster

Aceasta aplicatie este similara cu Equalizer cu o diferenta destul de mare: functioneaza cu Google Play Music. Alte aplicatii audio nu functioneaza cu servicii de streaming ori functioneaza insa versiunile pro, platite. Nu exista insa o asemenea problema cu FX, functioneaza by default din versiunea standard, gratuita. 

Tab-ul de efecte are Bass Boost si Loudness Enhancer pentru a imbunatati volumul telefonului tau cu Android. 

Descarca Equalizer FX (Gratuit)

3. Precise Volume

Precise Volume, da volumul in telefon mai tarePrecise Volume, da volumul in telefon mai tarePrecise Volume, da volumul in telefon mai tare

Precise Volume este o aplicatie de Android tip egalizator cu amplificator de sunet, de volum. De asemenea primesti si un set de preferinte cand folosesti castile audio si poti seta nivelul de volum pentru diferite aplicatii din telefon. 

Iti ofera un control fin asupra nivelului de volum, cat de tare doresti sa se auda telefonul tau. 

Descarca Equalizers (Gratuit, exista si varianta Pro platita)

4. VLC pentru Android

VLC Android Audio Boost VLC Android Audio Boost VLC Android Audio Boost

Daca volumul tau este limitat la muzica si filme, atunci instalarea aplicatiei VLC pentru Android este cea mai rapida solutie. 

Popularul media player isi asigura marirea nivelului de volum cu pana la 200 de procente. Pentru inceput trebuie sa te duci in Preferinte>Video>Audio-Boost pentru a activa optiunea de marire a volumului. 

Acum, cand pornesti media playerul, apasa Settings si selecteaza iconita Egalizator. In urmatoarea fereastra gasesti sliderul orizontal ce il poti trage spre dreapta pentru a mari nivelul volumului. 

Spre deosebire de varianta de Desktop, varianta de mobil pentru Android este foarte utila pentru muzica si video. si ar putea fi o solutie foarte buna pentru tine. 

Descarca VLC pentru Android (Gratuit)

5. Podcast Addict

Podcast Addict controleaza volumul in sesiunea ta de podcastPodcast Addict controleaza volumul in sesiunea ta de podcastPodcast Addict controleaza volumul in sesiunea ta de podcast

Podcast-ul poate fi o problema particulara, chiar daca telefonul tau are difuzoare cel putin decente. Multe din ele nu inregistreaza profesional astfel incat nu au o calitate a sunetului foarte buna si deseori se aude mai incet decat ti-ar placea. 

Multe din cele mai bune aplicatii de podcast au optiuni ce te pot ajuta cu nivelul audio al volumului. Noi recomandat Podcast Addict deoarece nu are doar calitatea de a mari nivelul de volum insa are si un egalizator inclus. Asta iti va da posibilitatea sa controlezi zgomotul de fundal, ce poate fi deseori foarte deranjant. 

Descarca Podcast Addict (Gratuit)

Am pus la dispozitie 5 aplicatii cele mai bune pentru imbunatatirea volumul la telefoanele Andoid cu surse de descarcare sigure, din magazinul Play pentru a evita orice probleme de secturitate. Aveti mare grija cand descarcati sau instalati aplicatii de Android si de fiecare data sa o faceti doar din surse de incredere. 

In final, tineti cont de faptul ca difuzoarele telefoanelor sunt by defaul limitate. Aproape orice difuzor extern, gen bluetooth poate reprezenta o varianta mult mai potrivita pentru solutiile de mai sus. 

Daca ti-a placut articolul, da un share, sau impartaseste-ne ce aplicatie folosesti tu pentru marirea volumului la telefonul tau.