Dispunând de un senzor și aplicație de oxigen din sânge, noi finisaje ale carcasei și watchOS 7

Two models of Apple Watch Series 6.
Două modele Apple Watch Series 6.
Vă prezentăm Apple Watch Series 6, cu un senzor și o aplicație revoluționare de oxigen din sânge..
Cupertino, California - Apple a anunțat astăzi Apple Watch Series 6, introducând o caracteristică revoluționară de oxigen din sânge care oferă utilizatorilor și mai multe informații despre starea lor generală de sănătate. Apple Watch Series 6 oferă multe îmbunătățiri hardware notabile, inclusiv un sistem S6 mai rapid în pachet (SiP) și altimetru continuu de generație următoare, împreună cu cea mai colorată linie de până acum, cu o paletă frumoasă de finisaje și benzi noi. watchOS 7 aduce configurarea familiei, urmărirea somnului, detectarea automată a spălării mâinilor, noi tipuri de antrenament și capacitatea de a organiza și partaja fețele ceasului, încurajând clienții să fie mai activi, să rămână conectați și să-și gestioneze mai bine starea de sănătate în moduri noi.
„Apple Watch Series 6 redefinește complet ce poate face un ceas”, a spus Jeff Williams, directorul operațional Apple. „Cu funcții noi și puternice, inclusiv un senzor și o aplicație de oxigen din sânge, 1 Apple Watch devine și mai indispensabil oferind o perspectivă suplimentară asupra bunăstării generale.”
Close-up of blue aluminium case for Apple Watch Series 6.
Primul plan al carcasei din aluminiu albastru pentru Apple Watch Series 6.
Apple Watch Series 6 oferă cea mai colorată colecție de până acum.

Senzor de oxigen din sânge și aplicație

Apple Watch Series 6 extinde capacitățile de sănătate ale modelelor anterioare Apple Watch cu o nouă caracteristică care măsoară în mod convenabil saturația de oxigen a sângelui utilizatorului, astfel încât aceștia să-și poată înțelege mai bine starea generală de fitness și starea de bine. Saturația cu oxigen, sau SpO2, reprezintă procentul de oxigen transportat de globulele roșii din plămâni către restul corpului și indică cât de bine este livrat acest sânge oxigenat în tot corpul.
Pentru a compensa variațiile naturale ale pielii și pentru a îmbunătăți precizia, senzorul de oxigen din sânge folosește patru clustere de LED-uri verzi, roșii și cu infraroșu, împreună cu cele patru fotodiode de pe cristalul din spate al Apple Watch, pentru a măsura lumina reflectată înapoi din sânge. Apple Watch folosește apoi un algoritm personalizat avansat încorporat în aplicația Blood Oxygen, care este conceput pentru a măsura oxigenul din sânge între 70% și 100%. Măsurătorile la cerere pot fi luate în timp ce utilizatorul este nemișcat, iar măsurătorile periodice de fond apar atunci când sunt inactive, inclusiv în timpul somnului. Toate datele vor fi vizibile în aplicația Sănătate, iar utilizatorul va putea urmări tendințele de-a lungul timpului pentru a vedea cum se schimbă nivelul lor de oxigen din sânge.
A GIF of the Blood Oxygen sensor and app on Apple Watch Series 6.
Un GIF al senzorului și aplicației de oxigen din sânge de pe Apple Watch Series 6.
Noul senzor și aplicația de oxigen din sânge măsoară în mod convenabil saturația de oxigen din sânge, astfel încât utilizatorii să-și poată înțelege mai bine starea generală de fitness și starea de bine.
Apple își unește forțele cu cercetătorii pentru a efectua trei studii de sănătate care includ utilizarea Apple Watch pentru a explora modul în care nivelurile de oxigen din sânge pot fi utilizate în aplicațiile viitoare de sănătate. În acest an, Apple va colabora cu Universitatea din California, Irvine și Anthem pentru a examina modul în care măsurătorile longitudinale ale oxigenului din sânge și ale altor semnale fiziologice pot ajuta la gestionarea și controlul astmului.
Separat, Apple va lucra îndeaproape cu anchetatorii de la Centrul Ted Rogers pentru Cercetarea Inimii și Centrul Cardiac Peter Munk de la University Health Network, una dintre cele mai mari organizații de cercetare în domeniul sănătății din America de Nord, pentru a înțelege mai bine modul în care măsurătorile de oxigen din sânge și alte aplicații Apple Watch indicatorii pot ajuta la gestionarea insuficienței cardiace. În cele din urmă, anchetatorii studiului gripal din Seattle de la Institutul de medicină de precizie Brotman Baty și facultatea de la Școala de medicină a Universității din Washington vor căuta să afle cum semnalele din aplicațiile de pe Apple Watch, cum ar fi ritmul cardiac și oxigenul din sânge, ar putea servi cât mai devreme semne de afecțiuni respiratorii precum gripa și COVID-19.
The back crystal of Apple Watch Series 6.
Cristalul din spate al Apple Watch Series 6.
Senzorul de oxigen din sânge folosește LED-uri, împreună cu fotodiodele de pe cristalul din spate al Apple Watch Series 6.

Proiectare și performanță 

Apple Watch Series 6 îmbunătățește performanța prin hardware reproiectat, care oferă și mai multe caracteristici și putere în același design impresionant de mic. Folosind un nou procesor dual-core bazat pe A13 Bionic în iPhone 11, S6 SiP actualizat rulează cu până la 20 la sută mai rapid, permițând aplicațiilor să lanseze cu 20 la sută mai rapid, menținând în același timp durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei de 18 ore. , Apple Watch Series 6 dispune de cip U1 și antene Ultra Wideband, 3 care vor permite locația fără fir cu rază scurtă de acțiune pentru a sprijini noi experiențe, cum ar fi tastele digitale de mașină de generația următoare. Apple Watch Series 6 oferă o încărcare mai rapidă, completând o încărcare completă în mai puțin de 1,5 ore și o durată de viață îmbunătățită a bateriei pentru urmărirea anumitor antrenamente, cum ar fi curse interioare și exterioare.
Un afișaj Retina întotdeauna îmbunătățit pe Apple Watch Series 6 este de până la 2,5 ori mai luminos decât Apple Watch Series 5 în aer liber, când încheietura mâinii utilizatorului este în jos, ceea ce face mult mai ușor să vedeți cadranul unui ceas în lumina soarelui puternic. Când încheietura mâinii este oprită, utilizatorul poate acum să acceseze Centrul de notificări și Centrul de control, să atingă complicațiile și să gliseze pentru a schimba fețele fără să trebuiască să trezească ecranul ceasului.Always-On Retina displayed on Apple Watch Series 6.
Ecranul Always-On Retina este de 2,5 ori mai luminos în timp ce încheietura mâinii utilizatorului este în jos.

Altimetru mereu pornit

Altimetrul mereu pornit oferă înălțime în timp real toată ziua, utilizând un altimetru barometric mai eficient din punct de vedere energetic, împreună cu GPS și rețelele Wi-Fi din apropiere. Această caracteristică permite detectarea micilor modificări ale cotației deasupra nivelului solului, în sus și în jos până la măsurarea de 1 picior și poate fi afișată ca o nouă complicație a feței ceasului sau metrică de antrenament.
The always-on altimeter on Apple Watch Series 6.
Altimetrul mereu pornit de pe Apple Watch Series 6 oferă o înălțime în timp real toată ziua.

Colecția Apple Watch

În această toamnă, clienții au mai multe opțiuni ca oricând, cu huse și benzi noi uimitoare care să se potrivească fiecărei preferințe de stil. Pentru prima dată, o nouă culoare albastră se alătură opțiunilor carcasei de argint, gri spațial și auriu din aluminiu, împreună cu un ceas Apple (PRODUCT) RED cu benzi roșii strălucitoare potrivite exclusiv. Modelele din oțel inoxidabil sunt acum disponibile în grafit - o nuanță bogată de gri-negru cu un finisaj strălucitor strălucitor - și o culoare clasică de aur galben actualizată. Apple Watch Edition este disponibil în titaniu natural și negru spațial.
Trei noi stiluri de bandă oferă clienților opțiuni inovatoare care oferă o potrivire personalizată și confortabilă fără cleme sau catarame tradiționale. Într-o industrie mai întâi, ultralightul Solo Loop introduce un design continuu și extensibil al benzii, care vine în două materiale: silicon moale și fire împletite. Un proces special de tratament UV utilizat pe siliconul moale al buclei Solo creează un finisaj neted, mătăsos, în timp ce o mașină de împletit cu precizie împletește cele 16.000 de filamente din fire de poliester, realizate din material 100% reciclat, cu fire de silicon ultra subțire, oferind o întindere unică și un aspect distinct la Braided Solo Loop. Pentru a asigura cea mai bună potrivire, un nou sistem de dimensionare oferă nouă lungimi disponibile pentru stilurile Solo Loop. Prima legătură din piele de acest gen se înfășoară elegant în jurul încheieturii mâinii, atașându-se fără efort pe cealaltă parte cu magneți mulați flexibili.
Apple Watch Nike vine acum cu noi culori pentru Nike Sport Band și Nike Sport Loop, iar un nou cadran Nike Compact permite multiple complicații Nike Run Club. Apple Watch Hermès oferă carcase din oțel inoxidabil în argintiu sau negru spațial asociat cu stiluri Single sau Double Tour într-un sortiment de culori noi și vibrante. Colecția de toamnă dezvăluie și trupele Hermès Attelage Single Tour și trupele subțiri Attelage Double Tour, care oferă o conexiune rafinată la carcasă care reflectă moștenirea ecvestră a mărcii și un nou cadran de ceas Hermès Circulaire care oferă opțiuni sporite pentru complicații.Apple Watch Hermès with the new, slimmer Attelage Double Tour band.

watchOS 7

Cu watchOS 7, clienții pot duce personalizarea la nivelul următor cu șapte noi opțiuni pentru fețe de ceas, inclusiv Stripes, Chronograph Pro, GMT și Artist, în timp ce curățează, descoperă și partajează noi configurații de fețe de ceas cu alții. Noile funcții de sănătate și fitness, inclusiv VO2 Max cu gamă mică, urmărirea somnului, detectarea automată a spălării mâinilor și noi tipuri de antrenament, pot ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine bunăstarea generală. Accesibil convenabil la încheietura mâinii, Hărțile includ indicații pentru ciclism, iar Siri oferă traducere în limbi străine.

Configurarea familiei și funcții optimizate pentru întreaga familie

Setarea familială4 în watchOS 7 extinde Apple Watch la întreaga familie, permițând copiilor și membrilor familiei mai în vârstă ai gospodăriei care nu au iPhone să beneficieze de funcțiile de conectivitate, siguranță și fitness ale Apple Watch. Copiii pot profita de capacitățile de comunicare și personalizare, pot accesa SOS de urgență oricând, se pot bucura de o experiență de inele de activitate care a fost optimizată doar pentru ei și pot folosi un nou mod numit Schooltime, care îi poate ajuta să rămână concentrați și atenți în timp ce învață acasă sau în clasă.
watchOS 7 oferă, de asemenea, funcții optimizate pentru adulții mai în vârstă, începând cu un proces simplificat de integrare și configurare, împreună cu o față X-Large reîmprospătată care arată timpul și o complicație bogată dintr-o privire. Adulții mai în vârstă pot beneficia, de asemenea, de o nouă listă de verificare a stării de sănătate în aplicația Sănătate de pe iPhone, care oferă posibilitatea de a urmări dacă funcțiile de sănătate, cum ar fi detectarea căderilor, au fost activate într-o singură vizualizare centralizată.

Disponibilitate: 
watchOS 7 va fi disponibil pentru Apple Watch Series 3 și mai târziu pe 16 septembrie și necesită iPhone 6s sau o versiune ulterioară care rulează iOS 14. Nu toate caracteristicile sunt disponibile pe toate dispozitivele. Atunci când clienții cumpără direct de la Apple, Apple Watch Studio le oferă posibilitatea exclusivă de a alege combinația preferată a carcasei și a benzilor pentru a crea un aspect care le revine în mod unic.

[@apple newsroom]