Cel mai puternic iPad Air are vreodată un nou design pe tot ecranul, cu afișaj mai mare de 10,9 inci, cameră nouă de 12 MP, senzor Touch ID de generație următoare și multe altele

iPad Air in sky blue, green, rose gold, silver, and space grey.
iPad Air în albastru deschis, verde, aur roz, argintiu și gri spațial.
Apple a prezentat astăzi noul iPad Air - cel mai puternic, versatil și colorat iPad Air vreodată.
Cupertino, California - Apple a prezentat astăzi un nou iPad Air - cel mai puternic, versatil și colorat iPad Air vreodată. Disponibil acum în cinci finisaje superbe, iPad Air are un design pe tot ecranul cu un ecran de 10,9 inci Liquid Retina mai mare, camera și upgrade-uri audio, un nou senzor Touch ID integrat în butonul superior și puternicul A14 Bionic pentru un impuls masiv în performanță, făcând din acesta cel mai puternic și mai capabil iPad Air realizat vreodată. Noul iPad Air va fi disponibil începând cu luna viitoare.
„Astăzi suntem încântați să introducem un iPad Air complet reproiectat și mult mai puternic, lansând cel mai puternic cip realizat vreodată de Apple, A14 Bionic”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședintele senior al Apple pentru Marketing la nivel mondial. „Cu noul său design superb pe tot ecranul, afișajul Liquid Retina mai mare de 10,9 inci, Touch ID de nouă generație și un spor masiv al performanței cu A14 Bionic, noul iPad Air oferă clienților funcții profesionale puternice la un preț și mai accesibil. Împreună cu îmbunătățirile majore la iPad Pro și iPad de generația a opta în acest an și noile caracteristici puternice ale iPadOS 14, aceasta este cea mai puternică gamă de iPad-uri, oferind clienților noștri și mai multe modalități de a-și îmbogăți viața de zi cu zi. ”

Noul design iPad Air în cinci finisaje frumoase

Noul iPad Air are un design complet nou, subțire și ușor, în cinci finisaje superbe: argintiu, gri spațial, aur roz, verde și albastru deschis. Noul design cu ecran complet are un ecran Liquid Retina mai mare de 10,9 inci pentru o experiență vizuală uimitoare, cu 3,8 milioane de pixeli și tehnologii avansate, inclusiv laminare completă, suport pentru culori largi P3, True Tone și un strat antireflex pentru un aspect uimitor experiență vizuală. Pentru a permite afișarea să se extindă pe toate părțile, un senzor Touch ID de nouă generație este integrat în butonul de sus, oferind același mod rapid, ușor și sigur de a debloca iPad Air, de a vă conecta la aplicații sau de a utiliza Apple Pay pe care îl au clienții cunoaște și iubește. iPad Air este compatibil cu tastatura Magic și designul său plutitor și trackpad-ul încorporat, Smart Keyboard Folio și noile huse Smart Folio, precum și Apple Pencil, care se atașează magnetic pe lateral pentru asocierea, încărcarea și stocarea ușoară

Cel mai puternic iPad Air cu A14 Bionic

iPad Air oferă un impuls masiv în performanță cu cel mai avansat cip Apple, A14 Bionic. Manevrând chiar și cele mai solicitante aplicații, A14 Bionic face chiar mai ușor pentru utilizatori să editeze videoclipuri 4K, să creeze opere de artă superbe, să joace jocuri captivante și multe altele. Folosind tehnologia avansată de proces de 5 nanometri, A14 Bionic este dotat cu 11,8 miliarde de tranzistoare pentru performanțe sporite și eficiență energetică în aproape fiecare parte a cipului. Acest cip din seria A de ultimă generație are un nou design cu 6 nuclee pentru o creștere de 40% a performanței procesorului și o nouă arhitectură grafică cu 4 nuclee pentru o îmbunătățire cu 30 de precenți a graficii. include un nou motor Neural cu 16 nuclee, care este de două ori mai rapid și capabil să efectueze până la 11 trilioane de operații pe secundă, ducând aplicațiile de învățare automată la un nivel complet nou. A14 Bionic include, de asemenea, acceleratoare de învățare automată de a doua generație în CPU pentru calcule de învățare automată de 10 ori mai rapide. Această combinație a noului motor Neural, acceleratoare de învățare automată a procesorului și GPU de înaltă performanță permite experiențe puternice pe dispozitiv pentru recunoașterea imaginilor, învățarea limbajului natural, analiza mișcării și multe altele.
iPad Air showing djay Pro AI.
A14 Bionic include un nou motor Neural cu 16 nuclee, capabil să efectueze până la 11 trilioane de operații pe secundă, ducând aplicații de învățare automată precum djay Pro AI la un nivel complet nou.

Cameră actualizată și sunet imersiv

iPad Air, care include o cameră FaceTime HD frontală de 7MP, are acum aceeași cameră posterioară de 12MP utilizată în iPad Pro pentru fotografii cu rezoluție mai mare și captură video 4K. Noul design al iPad Air include difuzoare stereo în modul peisaj, sporind experiența audio, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de un sunet stereo mai larg în timp ce vizionează videoclipuri.
iPad Air are acum un port USB-C pentru transfer de date de până la 5 Gbps, care este de 10 ori mai rapid, 2 pentru conectarea la camere, hard disk-uri și monitoare externe de până la 4K. Cu performanța Wi-Fi 6 și o conectivitate LTE cu 60% mai rapidă, 3 împreună cu A14 Bionic, acesta este de departe cel mai puternic iPad Air vreodată.
iPad Air showing Apple TV+’s “Greyhound.”
Noul design al iPad Air include difuzoare stereo în modul peisaj, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de un sunet stereo mai larg în timp ce vizionează videoclipuri.

Distinct iPad Experience cu iPadOS 14

iPadOS 14, disponibil începând de miercuri, 16 septembrie, aduce noi caracteristici și design-uri care profită de capacitățile unice ale iPad-ului, precum afișajul său mare Multi-Touch și accesoriile versatile. iPadOS 14 integrează în continuare Apple Pencil în experiența iPad pentru capabilități mai bune de luare a notelor și noi modalități de a lucra cu note scrise de mână. Atunci când iau note pe iPad, Smart Selection folosește învățarea automată pe dispozitiv pentru a distinge scrierea de mână de desene, astfel încât textul scris de mână poate fi ușor selectat, tăiat și lipit într-un alt document ca text tastat folosind aceleași gesturi familiare. Recunoașterea formei permite utilizatorilor să deseneze forme care sunt perfecte din punct de vedere geometric și se fixează chiar în loc atunci când adaugă diagrame și ilustrații în Note. Detectoarele de date funcționează perfect cu textul scris de mână, recunoscând numerele de telefon, datele, adresele și linkurile, ceea ce face mai ușor pentru utilizatori să efectueze acțiuni precum atingerea unui număr scris de mână pentru a efectua un apel.
iPadOS 14 aduce, de asemenea, Scribble pe iPad, permițând utilizatorilor Apple Pencil să scrie direct de mână în orice câmp de text, făcând acțiuni precum răspunsul la un iMessage rapid sau căutarea rapidă și ușoară în Safari - totul fără a fi nevoie să alungeți Apple Pencil. Scribble folosește învățarea automată pe dispozitiv pentru a converti scrierea de mână în text tastat în timp real, astfel încât scrierea este păstrată întotdeauna privată și sigură.
iPadOS 14 face ca experiența iPad să fie și mai distinctivă și mai puternică în alte moduri, inclusiv:
Noi modele compacte pentru FaceTime și apeluri telefonice, interacțiuni Siri și Căutare pentru a ajuta utilizatorii să se concentreze asupra sarcinii la îndemână.
Căutare universală pentru a găsi rapid practic orice, de la localizarea și lansarea aplicațiilor, la accesarea contactelor, fișierelor și informațiilor, la obținerea de răspunsuri la întrebări frecvente despre oameni sau locuri.
Noi bare laterale pentru multe aplicații, inclusiv fotografii și fișiere, și bare de instrumente simplificate care consolidează comenzile într-un singur loc, făcându-le mai utile ca niciodată.
Widgeturi frumos reproiectate, care prezintă informații oportune dintr-o privire direct pe ecranul de pornire.

Cea mai ecologică, cea mai avansată gamă de iPad-uri vreodată

Noul iPad Air este conceput pentru a fi ecologic și susține planul Apple de a deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030. iPad Air folosește o carcasă din aluminiu reciclat 100% și tablă 100% reciclată pentru lipit pe placa sa logică principală. Noile difuzoare din iPad Air folosesc, de asemenea, magneți cu elemente de pământ rar reciclate 100%. iPad Air rămâne fără substanțe dăunătoare, este foarte eficient din punct de vedere energetic și folosește ambalaje din fibre de lemn reciclate sau provenite din păduri gestionate în mod responsabil.
iPad lineup with iPad Pro, the eighth-generation iPad, iPad mini, and iPad Air.
Noul iPad Air se alătură puternicului iPad Pro, iPad-ului din generația a opta și iPad mini pentru a forma cea mai avansată gamă de iPad-uri vreodată.
iPad Air se alătură puternicului iPad Pro, iPad-ului din generația a opta și iPad mini pentru a forma cea mai avansată gamă de iPad-uri vreodată. Cu suport pentru Apple Pencil, cele mai bune performanțe din clasă, afișaje avansate și durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei 4, indiferent dacă clienții acordă prioritate portabilității, puterii sau prețului, există un iPad pentru toată lumea. Aflați mai multe despre familia iPad la apple.com/ipad/compare.
Disponibilitate
Noul iPad Air va fi disponibil începând de luna viitoare pe apple.com și în aplicația Apple Store din 30 de țări și regiuni