Range Extender Wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WA854RE extinde acoperirea si imbunatateste puterea semnalului retelei wireless existente deja atunci cand ai semnal wifi slab, eliminand zonele fara semnal din casa, apartament sau birou. Cu viteza wireless N de 300 Mbps extinderea retelei wireless nu a fost niciodata mai usor de realizat. 

TP-LINK TL-WA854RE este proiectat pentru a extinde convenabil acoperirea si pentru a imbunatati puterea semnalului retelei wireless existente, eliminand astfel zonele fara semnal. Cu viteza wireless N de 300Mbps, butonul Range Extender, dimensiunea sa miniaturala si posibilitatea de a fi montat pe perete, extinderea retelei wireless nu a fost niciodata mai usor de realizat. 

Range Extender 300Mbps

Cu viteza de 300Mbps folosita de catre standardul 802.11n, acest dispozitiv este ideal pentru vizionari video HD, streaming audio si jocuri online.

Range extender wireless 300 Mbps

Desfasurare flexibila

Dimensiunea miniaturala a dispozitivului si designul sau care permite montarea pe perete, facand ca acest dispozitiv sa fie usor de implementat si foarte flexibil. Mai mult, TP-LINK TL-WA854RE poate tine minte retelele wireless la care a fost conectat, nefiind nevoie sa fie resetat atunci cand este inlocuit routerul la care este conectat.

Desfasurare flexibila

Plug and play

Fara ajutorul altor fire sau cabluri, utilizatorii aflati in raza de acoperire a retelei wireless, pot extinde aceasta retea doar prin apasarea butonului WPS aflat pe routerul lor, urmat de butonul Range Extender aflat pe TP-LINK TL-WA854RE sau invers. O apasare suplimentara a butonului Pair (Grupare) poate stabili rapid o conexiune criptata cu dispozitivele client. 

Plug and play

Indicator de lumina inteligent

Cele 5 leduri sunt folosite pentru a afla puterea semnalului wireless pe care TP-LINK TL-WA854RE il primeste de la routerul cu care comunica, acestea ajutand in a gasi locatia ideala pentru a plasa range extender-ul. Astfel TP-LINK TL-WA854RE poate furniza o raza de acoperire optima si o performanta foarte buna a retelei.

Indicator de lumina inteligent

Compatibilitate universala

Functioneaza perfect cu toate dispozitivele wireless aflate in standardele 802.11 b/g/n. De asemenea este compatibil cu cel mai recent sistem de operare Windows 8

Vezi produsul si pe pagina oficiala