La un laptop comandat primești cadou o imprimantă

Punem la bătaie o multifuncțională inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One, cadou, la comanda unui laptop din promoția noastră. Această campanie se va desfășura pe o perioada determinată și nu în ultimul rând stocul este limitat. Pentru mai multe informații aveți în cele ce urmează regulamentul acestei campanii:

Regulament campanie "Laptop + Cadou Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One"

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Campania “Laptop + Cadou Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One" este organizata de SC MENSAJERO SRL, cu sediul social in GALATI, Str. Gheorghe Doja, nr. 12, jud. Galati. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

 

 

Art. 2. Durata campaniei si aria de desfasurare

Aceasta campanie se va desfasura pe site-ul magazinului pcFROG (https://pcfrog.ro) in perioada 09 mai- 30 mai 2019 si/sau in limita stocului fiecaruia din cadourile oferite.

 

Art. 3. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campania “Laptop + Cadou Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One"”, clientii pcFROG trebuie sa achizitioneze oricare din laptopurile participante la campanie in perioada 09 mai - 30 mai 2019. Pentru comenzile lansate in aceasta perioada, clientii vor primi o Imprimanta: Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One cadou.

 

Atentie: In cadrul acestei campanii nu este posibila inlocuirea cadoului cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.

·         Nu se garanteaza compatibilitatea cadoului cu produsele comandate.

·         In cazul returnarii integrale a comenzii este obligatorie si returnarea produsului oferit cadou.

·         In cazul returnarii partiale a comenzii si modificarea valorii acesteia in intervalul inferior, returnarea produsului oferit cadou este obligatorie.

 

Art. 4. Cadou

1 x Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One pentru laptopurile selectate si marcate atat pe pagina categoriei cat si pe pagina prodului ca avand cadou un Multifunctional inkjet color HP Deskjet Ink 2130 All-in-One 

 

Art. 5. Dreptul de participare

Campania “Un cadou pentru laptopurile selectate” se  desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si au drept de participare toti cei care achizitioneaza unul din laptopurile din campanie, din categoria Laptopuri, in perioada 09 mai – 30 mai 2019.

 

Art.6. Limitarea raspunderii

Campania este destinata tuturor clientilor pcFROG. In consecinta, Organizatorul nu va fi tinut in nici un fel responsabil pentru nici una dintre situatiile urmatoare ( lista NU este exhaustiva, ci doar exemplificativa):

- oricare disfunctionalitate a retelelor de electricitate, de telefonie fixa sau mobila etc. care impiedica buna derulare/functionare a concursului (operatorul de telefonie mobila, ELECTRICA etc.)

- defectiunea oricarui material de receptie sau a liniilor de comunicatie.

 

Art. 7. Alte prevederi

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Organizatorii campaniei isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment, in derularea acesteia, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicat pe site-ul https://pcfrog.ro

Regulamentul de desfasurare al campaniei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe https://pcfrog.ro