Inhalator Esperanza Kitty ECN003, cu compresor, forma de pisoi, alb / roz
Inhalator Esperanza Kitty ECN003, cu compresor, forma de pisoi, alb / roz
Inhalator Esperanza Kitty ECN003, cu compresor, forma de pisoi, alb / roz
Inhalator Esperanza Kitty ECN003, cu compresor, forma de pisoi, alb / roz

Inhalator Esperanza Kitty ECN003, cu compresor, forma de pisoi, alb / roz

Nota clientilor: Lasa o nota
Esperanza
ELDECN003
In stoc furnizor | Livrare in 3-5 zile
133,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Inhalatorul cu compresor Esperanza Kitty este un dispozitiv medical compact conceput pentru a crea un inhalator. Dispozitivul este potrivit pentru tratamentul astmului, alergiilor si altor boli respiratorii. Dispozitivul de curatare cu jet de aer trece prin semn catre nebulizator, rotind bautura. Utilizarea acestuia este usoara, atat acasa, cat si in timpul calatoriilor. Este usor si usor de transportat, cu o forma de vaca care va va distra copilul dupa o perioada de inha. De ce sa cumparati Kitty Esperanza Kitty? - Capacitatea rezervorului de medicamente: max. 10 ml - Diagnosticarea compresoarelor: de la 29 la 55 psi (200 la 380 KPa / 2 la 3,8 bari) - Dimensiunea oaselor: 0,5 pana la 10 um - Nivelul mediu de pulverizare ≤ 0,4 ml / min - Presiune de functionare: 9 pana la 19 Psi (60 pana la 130 KPa / 0,6 pana la 1,3 bar) - Presiunea de functionare a compresorului: 29 pana la 55 Psi (200 pana la 380 KPa / 2 pana la 3,8 bar) - Temperatura termica: 10 ° C pana la 40 ° C (50 ° F pana la 104 ° F) - Gama de umiditate de functionare: 10-95% umiditate relativa - Accesorii, accesorii si accesorii: - masca pentru un adult - masca pentru un copil - piesa bucala - conducta de aer - Nivel de zgomot ≤ 55 dBA Temperatura caldurii: -20 ° C pana la 70 ° C Fara sudura: 220V, 50 Hz, 0,8A
Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare