Avtek Soundbar, doua canale, 36W RMS, egalizator, telecomanda, minijack 3.5, Bluetooth 3.0, 91cm, 1.7kg, sistem prindere perete

Bara de sunet , Vidis , Avtek

Nota clientilor: Lasa o nota
MGT1SVS08
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
369,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Avtek Soundbar, doua canale, 36W RMS, egalizator, telecomanda, minijack 3.5, Bluetooth 3.0, 91cm, 1.7kg, sistem de prindere pe perete

AVTEK sau Audio Visual Techonologies, reflecta tipurile de produse comercializate, in principal produse de prezentare vizuala precum videoproiectoare, ecrane, suporturi pentru proiectoare, telecomenzi de prezentare. 
Avtek este deținută de ViDiS SA, un distribuitor polonez de soluții audio și video, specializat inițial în principal în vânzarea de proiectoare multimedia. Chiar dacă Avtek a fost creat ca răspuns la nevoia de a extinde gama existentă de produse oferite de ViDiS SA, planurile pe termen lung pentru marcă au fost ambițioase de la început: Avtek a fost întotdeauna menit să devină un brand inovator capabil să aducă cu succes tehnologii și soluții de ultimă generație pentru utilizatorii de pe piețele educaționale și de afaceri.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare