Ventilator standard Dell 384-BBQF pentru PowerEdge R640

Ventilator standard Dell 384-BBQF pentru PowerEdge R640

Nota clientilor: Lasa o nota
384-BBQF
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
151,99 RON
Garantie 12 luni

Ventilator Dell 384-BBQF compatibil PoweEdge R640. 

Ventilator standard Dell 384-BBQF pentru PowerEdge R640

diversele componente ale unui sistem informatic, cum ar fi chipsetul, placa grafică și hard disk-ul pot produce o cantitate mare de căldură în timpul funcționării. Această cantitate mare de căldură poate fi dăunătoare pentru buna funcționare a sistemului. Ventilatorii sunt responsabili de disiparea acestei călduri și menținerea limitelor de temperatură sigure.

Procesoare diferite au temperaturi de funcționare diferite. Cu cât este mai mare viteza procesorului, cu atât mai bine trebuie să fie ventilatorul. Tipul șasiului este important, deoarece definește carcasa ansamblului și compatibilitatea cu sistemul.

Pentru a cumpăra ventilatorul potrivit pentru sistemul dvs., vă recomandăm să utilizați funcția de căutare a etichetei de servicii din instrumentul Piese pentru Dell ™. Acest lucru ne va permite să identificăm tipul și viteza procesorului sistemului dvs. și să selectăm produsele compatibile pentru acesta.

Vă rugăm să rețineți că unele dintre produsele noastre de înlocuire sunt furnizate sub forma de truse sau ansambluri. Aceste kituri pot conține piese suplimentare necesare pentru instalare; aceste părți vor fi listate separat ca „Piese componente” în secțiunea Repere din această pagină. În cazul în care un produs nu este vândut sub forma unui kit sau ansamblu, acesta poate necesita piese complementare pentru ușurința instalării.

384-BBQF

Dell s-a dezvoltat pe parcursul anilor 1980 și 1990 pentru a deveni (pentru o perioadă de timp) cel mai mare vânzător de PC-uri și servere. În 2008, aceasta s-a plasat pe al doilea loc în vânzarea tehnicii de calcul. În prezent, compania vinde calculatoare personale, servere, dispozitive de stocare de date, switch-uri de rețea, software, periferice calculator și televizoare.

pcFrog este partener autorizat DELL in Romania. 

Costul livrării este de 19 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 19 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor) in 24 de ore pana la 3 zile lucratoare. Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Produse asemanatoare cu Ventilator standard Dell 384-BBQF pentru PowerEdge R640..

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare