Next Level Racing Wheel Stand for wheel, pedals and shifter -Motion

Next Level Racing Wheel Stand for wheel, pedals and shifter -Motion

Nota clientilor: Lasa o nota
MGTNLR-S002
Produs indisponibil. Setează alertă de stoc
899,99 RON
Garantie 24 luni

Costul livrării este de 21 lei (TVA Inclus)

Costul livrării este de 21 lei (TVA inclus) pentru produsele cu o greutate de până la 5kg și aflate în raza de acoperire a curierilor. Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare.

Returul produselor este gratuit. 

Produsele disponibile se livreaza in functie de locatia produsului (depozit personal sau depozit furnizor). Pentru intrebari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe chat, email sau telefonic.

Suntem aici pentru tine!

Garantăm că acest produs este original și compania Mensajero (pcFrog) este autorizată să-l comercializeze. 
Acest produs poate fi returnat gratuit în 14 zile de la primirea coletului.

  • Toate produsele comercializate de magazinul online pcFrog.ro sunt noi, sigilate, cu garantie nationala sau internationala acoperita de service-uri autorizate ale partenerilor pcFrog.ro sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .
  • Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului.
  • Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.
  • Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de pcFrog.ro sau original al producatorului si se supun legilor in vigoare. Fiind eco-friendly vom trimite certificatul pe email-ul anexat comenzii.

Pentru mai multe detalii @Garantii service autorizat producator@Garantii si service

Next Level Racing Wheel Stand for wheel, pedals and shifter -Motion

Fondat in 2009, NEXT LEVEL RACING, este un lider in simulatoarele de gaming

Accentul clar al mărcii premiate constă în inovație și calitate pentru a satisface nevoia solicitantă a jucătorilor și a jucătorilor de sim. Next Level Racing® continuă să conducă piața cu designuri și tehnologii inovatoare. Pe lângă o prezență puternică și parteneri în industria globală a jocurilor, Next Level Racing® este, de asemenea, licențiat oficial PlayStation® și partener oficial de vânzări globale cu Thrustmaster®. Compania Next Level Racing® se mândrește cu provocarea industriei cu produse de clasă mondială și are o echipă globală pasionată și inovatoare care continuă să depășească granițele. Gama de produse Next Level Racing® este vândută în mai mult de 40 de țări și stocate de către marii comercianți cu amănuntul din întreaga lume.

Clienții au mai cumparat și:

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat pentru comparare